Kevätnäytös Vaiana 13.4.2024! 

Seinäjoen Energia Areena valmistautuu merelliseen seikkailuun, kun yli 300 luistelijaa esittelee taitojaan perinteisessä kevätnäytöksessä.

Tulkaa  kaikki seikkailun ja luistelun ystävät nauttimaan ainutlaatuisesta jääshowsta, joka vie katsojat mukaan Vaianan maagiseen seikkailuun merelle.. 

Tapahtuma järjestetään Jouppilanvuoren jäähallissa- Energia Areenalla lauantaina 13.4.2024, kahdessa näytöksessä klo 13.00 ja 16.00. Lipunmyynti avataan 15.3.24 klo 8

Seinäjoen Taitoluistelijat tuovat jäälle  oman tulkintansa tästä sydäntä lämmittävästä tarinasta. Näytös kertoo sisukkaasta ja seikkailunhaluisesta Polynesialaisesta tytöstä, Vaianasta, joka kohtaa puolijumalan ja lähtee uskomattomalle ja uhkarohkealle seikkailulle merten ylitse. Hänen tehtävänään on toteuttaa esivanhempiensa antama tehtävä ja pelastaa kansansa pimeyden voimilta.

Näytöksessä kaikki seuramme luistelijat saavat tilaisuuden astua parrasvaloihin esiintymään erilaisissa tärkeissä rooleissa.. Tämä tekee koko näytöksestä unohtumattoman elämyksen sekä esiintyjille että yleisölle.

Tule mukaan kokemaan taianomaisia hetkiä jäällä! 🌟

  • Lipunmyynti näytökseen on jo alkanut ja kaikki luistelun sekä seikkailun ystävät ovat tervetulleita 
  • Lippuja voi ostaa lippuagentti.fi

 Varaa paikkasi ajoissa, niin varmistat pääsysi kevään kirkkaimpaan tähtihetkeen. Näe läheltä, kuinka taidokkaat luistelijamme tuovat jään eloon upeilla suorituksillaan. Älä missaa tätä unohtumatonta elämystä – lunasta lippusi heti! ⛸✨ 


Tervetuloa mukaan seikkailuun,

Seinäjoen TaitoluistelijatTalkooväki


🩵 Näytöksen kenraaliharjoitus järjestetään torstaina 4.4. klo 16.00-17.30 JH1:ssa. 
Harjoitukseen osallistuvat seuraavat ryhmät ja joukkueet: KA, K1, K2, K3, K3T, K4, JX, Twisselit, JT sekä Iiro ja Ville, RR, RB, RX, RP, RF, RS.

Luistelukouluryhmille pukukenraaliharjoitus on maanantaina 8.4. klo 17.15-18.00. Tähän kenraaliharjoitukseen osallistuvat myös Timantit, RK ja Jalokivet.

🩵 Onnistuakseen kevätnäytös tarvitsee luistelijoiden lisäksi myös teitä luisteluperheitä erilaisiin talkootehtäviin.
Tehtäviin voivat osallistua myös ystävät ja sukulaiset.

TÄSTÄ PÄÄSET VARAAMAAN TALKOOVUOROJA

Talkoisiin osallistuva perhe saa vapaalipun valitsemaansa näytökseen.
HUOM! Näitä vapaalippuja on vain rajoitettu määrä istumapaikoille. 
Seisomakatsomossa on tämän lisäksi myös paikkoja. Vapaalipun saa hakea kenraaliharjoituksessa torstaina 4.4. klo 16.00-17.30 tai maanantaina 8.4. klo 16.45-18.00 välisenä aikana.

🩵 Kevätnäytöksen käsiohjelman suunnittelu on myös käynnissä ja tarvitsemme teidän jokaisen apua käsiohjelman mainosmyynnissä.
Mainospaikkoja on jaossa seuraavasti:

  • koko sivu 2 kpl
  • 1/2 sivu 4 kpl
  • 1/4 sivu 5 kpl
  • 1/8 sivu 8 kpl

Ilmoitukset myydyistä mainospaikoista sekä aineistot mainosta varten pyydämme lähettämään sähköpostiosoitteeseen sanna.luhtala@proprint.fi
Oheisesta liitteestä löydät mainoshinnaston sekä sopimuksen täytettäväksi sponsoreille (1 kpl sponsorille ja 1 kpl seuralle). 

Aineistot tarvitsemme viimeistään 28.3.2024.

🩵 Kevätnäytöksen arpamyyntiä varten tarvitsemme myös runsaasti arpapalkintoja. Palkintoja voi tuoda Jouppilanvuoren jäähalliin pukuhuone 1:ssä, hyllyn päällä olevaan harmaaseen laatikkoon.Kaikenlaisia palkintoja tarvitaan,  niin lapsille kuin aikuisille. Arpapalkinnot voivat olla esimerkiksi avaimenperiä, pehmolelujq, villasukkia tai kahvipaketteja. 
Palkinnoille ei ole mitään erityisvaatimuksia mutta niiden tulisi olla käyttämättömiä. Palkintoja voi kysellä myös esimerkiksi työpaikalta.


Kiitos jo tässä vaiheessa kaikille näytöksen toteutukseen eri tavoin osallistuville, vain teidän avulla on mahdollisuus toteuttaa yhtä upea näytös kuin aiempinakin vuosina. 💙