Kausi 2018-2019

RiverStars kaudella 2018-2019

Muodostelman kehitysryhmä RiverStars koostuu 20 innokkaasta ja pirteästä 5-10 -vuotiaasta luistelijasta. Ryhmä harjoittelee 2 kertaa viikossa jäällä ja oheisissa. 

Painopiste jääharjoittelussa on yksilötaidoissa sekä muodostelmaluistelun peruselementtien ja perusotteiden oppimisessa. Ryhmän tarkoituksena on antaa valmiudet muodostelmaluistelijan polulla etenemiseen. Painopiste oheisharjoittelussa on lajitaitoharjoittelun ohella motoristen liikkumistaitojen oppimisessa, koordinaatioharjoittelussa ja liikkuvuusharjoittelussa. Ryhmä esiintyy kauden aikana erilaisissa tapahtumissa ja jäänäytöksessä.

Harjoitusten lomassa opetellaan myös ryhmässä toimimista, toisten huomioimista ja kannustavaa asennetta, jotka ovat tärkeitä taitoja joukkuelajeissa. Ryhmä kokoontuu myös harjoitusten ulkopuolella yhteisiin päivänviettoihin joissa leikitään, tehdään erilaisia yhteistoiminnallisia tehtäviä tai pukeudutaan erilaisten teemojen mukaan!

Harjoittelussa kannustetaan yrittämään rohkeasti ja kehittymään omassa tahdissa. Ryhmässä harjoitellaan hyvällä asenteella pilke silmäkulmassa!

Ryhmään otetaan luistelijoita mukaan myös kesken kauden. Lisätietoja ryhmästä ja harjoittelusta saat ryhmän vastuuvalmentaja Tanja Mikkilältä : tanja.mikkila(at)outlook.com