Jatkoryhmät

Luistelukoulusta kannattaa rohkeasti lähteä tutustumaan seuraavan taitotason ryhmiin. Kysy rohkeasti lisää ryhmissä etenemisestä oman ryhmäsi valmentajalta. Taitoluistelussa taidot edistyvät parhaiten kun harjoitusmäärää kasvatetaan pikkuhiljaa jo pienestä pitäen. 

Jalokivet ja RiverKids

Jalokivet tai RiverKids ryhmään kannattaa siirtyä, kun taidot ovat siinä vaiheessa, että oma valmentaja / ohjaaja suosittelee seuraavalle taitotasolle siirtymistä. Harjoittelu on hauskaa ja ryhmään on helppo siirtyä esimerkiksi 1/2 vuoden luistelukoulussa harjoittelun jälkeen.

Ryhmät harjoittelevat  2krt/viikossa jäällä sekä ryhmällä on jumppa 1krt/vko toisen jääharjoituksen jälkeen.


Ryhmät harjoittelevat 2023-2024 kaudella: 

harjoituspäivät: Maanantai 18.15-19  ja Keskiviikko 17.15-18

Jumpassa välineinä ovat hyppynaru sekä piruettilusikka ja sisäliikunta vaatteet. Jumppassa ja jäällä harjoitellaan leikinvarjolla monipuolisia laji ja perusliikuntataitoja.  

Ryhmissä on käytössä kuukausilaskutus 

harjoitusmaksun suuruus on n. 62€/kuukausi. 

Jäät, valmennus sekä seuran luistelupassi ja STLL:n vakuutus kuuluuvat maksujen hintoihin. Ryhmissä suositellaan kypärän käyttöä. 

Ryhmissä edetetään Suomen Taitoluisteluliiton Tähtimerkkien mukaisesti. Ryhmissä harjoitellaan leikin varjolla. Ryhmät antavat mahdollisuuden siirtyä niin yksinluistelun kuin muodostelmaluistelun kehitysryhmiin jatkossa.