Muodostelman kehitysryhmä /Minitulokkaat RiverKids

RiverKids kaudella 2022-2023

Muodostelman kehitysryhmä/ Minitulokkaat RiverKids


Harjoitukset

Muodostelman kehitysryhmä /minitulokas ryhmä RiverKids harjoittelee 2 kertaa viikossa jäällä ja kerran jumpassa. Ryhmä on suunnattu 6-10 vuotiaille luistelijoille. Ryhmään voidaan ottaa kuitenkin nuorempiakin luistelijan alkuja. Ryhmään voi tulla myös kesken kauden.


Harjoituskausi

Syyskausi kestää syyskuusta joulukuuhun

Kevätkausi kestää tammikuusta huhtikuuhun


Harjoituspäivät

Ryhmällä on kahdesti viikossa jääharjoitus ja kerran viikossa jumppa. Jumppa on toisen jääharjoituksen yhteydessä. 


Mitä harjoitellaan

Painopiste jääharjoittelussa on perusluistelutaidon harjoittelussa ja muodostelmakuvioihin ja temppuihin tutustumisessa. Ryhmän tarkoituksena on antaa valmiudet muodostelmaluistelijan polulla etenemiseen.

Painopiste oheisharjoittelussa on monipuolisten liikuntataitojen oppimisessa,tanssiaskeleiden alkeissa, temppujen oppimisessa ja liikkuvuusharjoittelussa. Ryhmä esiintyy kauden aikana erilaisissa tapahtumissa ja jäänäytöksessä.

Harjoitusten lomassa opetellaan myös ryhmässä toimimista, toisten huomioimista ja kannustavaa asennetta, jotka ovat tärkeitä taitoja jokaiselle.

Harjoittelussa kannustetaan yrittämään rohkeasti ja kehittymään omassa tahdissa. Ryhmässä harjoitellaan hyvällä asenteella pilke silmäkulmassa!


Valmennus

Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Eveliina Haapala.

sähköposti: eveliina.haapala(a)hotmail.com

puh: 044 294 5583


Varusteet

Tukevat luistimet suositus, perusluistimet sopivat. Ryhmässä suositellaan kypärän käyttöä tai suojapantaa. Valmentajilta voi kysyä tarvittaessa neuvoa.

Harjoitusvaatteina jäällä liikkumisen mahdollistavat vaatteet ja oheisella jumppaan sopivat sisäliikuntavaatteet. Jumppaan voi ottaa mukaan hyppynarun, tarvittaessa hyppynarun saa harjoituskerralle lainaan seuralta.

Ryhmällä ei muita varustevaatimuksia.


Maksut

RiverKids ryhmässä on käytössä kuukausilaskutus. Kuukausimaksu on 60 e/kk . Seuran jäsenmaksu laskutetaan kerran kaudessa.

Kuukausimaksuun kuuluvat jäät ja valmennus sekä vakuutus ja ryhmän oma temppukortti ja luistelijapassi.


Infot

Ryhmällä on whatsapp ryhmä, jossa infotaan ajankohtaisista asioista ja jossa vanhemmat voivat kysyä mielen päällä olevista asioista.