Aikuiset - RiverBulls

Haluatko mukaan hulvattomaan äijäporukkaan tekemään muodostelmaluisteluhistoriaa! Muodostelmaluistelu tarjoaa mukavan harrastuksen, joukkueellisen uusia ystäviä ja uusia haasteita mahtavan liikuntamuodon parissa. Bullsseissa koet ainutlaatuisia elämyksiä kun muodostelmaluistelun miesten pioneerijoukkue tekee uusia aluevaltauksia ja tempauksia.

Joukkue harjoittelee perusluistelutekniikkaa ja muodostelmaluistelun perusteita ohjatusti n.1-2krt/vko. Harjoitteluun kuuluu perusluistelun, askeleiden, elementtien ja ohjelman harjoittelua. Oheisilla panostetaan ohjelmaharjoittelun ohella liikkumistaitoihin ja kuntoliikuuntaan pilke silmäkulmassa. Osallistumme kauden aikana kilpailuihin aikuisten sarjassa.

Yhteiset ohjatut harjoitukset kerran kaksi viikkoon on koettu fyysistä kuntoa kohottavana, mutta myös erityisen hauskana vapaa-ajan harrastusmuotona.

Joukkue harjoittelee pilke silmäkulmassa, mutta hauskanpitoa ja huumoria riittää vielä jään ulkopuolellakin. Toivomme saavamme lisää ”Bullseja” tähän hauskaan äijäryhmään. Tällä hetkellä ringissä on 13 eri ikäistä miestä! Tule sinäkin mukaan!


VALMENTAJA:

Eveliina Haapala

eveliina.haapala(a)hotmail.com / 044 294 5583


Seuraa meitä somessa

Facebookissa: https://www.facebook.com/riverbulls/

Instagramissa: @riverbulls_official