Seinäjoen Taitoluistelijoiden muodostelmajoukkueet etsivät uusia luistelijoita!

6.2.2013

Oletko kiinnostunut muodostelmaluistelusta? Tule rohkeasti kokeilemaan!

Muodostelmaluistelu on taitoluistelun joukkuemuoto, jossa yksilöt muodostavat näyttävän kokonaisuuden. Joukkueessa luistelee yhdessä 12-24 luistelijaa muodostaen jäällä erilaisia kuvioita ja liikesarjoja.

Ohjelmaa vaikeuttavat erilaisten vapaaluisteluelementtien lisäksi käsiotteiden, luistelusuuntien ja vauhdin vaihdokset. Ohjelmissa voidaan nähdä myös yksinluistelusta tuttuja liikkeitä, kuten piruetteja ja liukuja.

Muodostelmaluistelussa yhdistyvät taitoluistelun, musiikin ja yhdessä tekemisen parhaat puolet. Muodostelmaluistelu on innovatiivista ja positiivista energiaa. Luistelijoiden ulospäin suuntautuva energia näkyy yhteen hiileen puhaltamisena ja riemukkaana yhteistyön tuloksena.

Tervetuloa kokeilemaan muodostelmaluistelua;

Lauantaina 9.2. Vanha halli

klo 9-10 Kansalliset juniorit

klo 11-12 Aikuiset

klo 12-13 Tulokkaat ja kansalliset noviisit  

Maanantaina 11.2. Uusi halli

klo 18.45-19.45 Kansalliset noviisit

klo 19.45-21.00 Aikuiset

Maanantaina 18.2. Uusi Halli

klo 18.45-19.45 Tulokkaat

klo 19.45-21.00 Aikuiset

Mikäli yllä oleva ajat eivät sinulle sovi, otathan yhteyttä valmentajaan niin voimme sopia sopivasta kokeiluajasta.

Muistathan ilmoittaa tulostasi etukäteen sähköpostilla!

TULE ROHKEASTI KOKEILEMAAN!


Tulokkaat – alle 12-vuotiaat. Sinulla on jo jonkun verran luistelukokemusta. Tähän ryhmään voi siirtyä esimerkiksi luistelukoulun jatkoryhmästä, kehitysryhmistä tai IF-ryhmästä.
Kansalliset noviisit – alle 15-vuotiaat. Sinulle luistelukokemusta on jo karttunut hieman enemmän, Tähän ryhmään voi siirtyä esimerkiksi N- ja T-ryhmistä.
Kansalliset juniorit -  alle 19-vuotiaat. Voit olla vielä aktiiviluistelija tai sinulla on voinut olla hieman jo taukoakin luistelusta. Tähän ryhmään voi siirtyä esimerkiksi A1- tai K1-ryhmistä
Aikuiset – yli 25-vuotiaat. Kokemuksesi voi olla lapsuudesta, olet aloittanut luistelun aikuisena tai olet juuri innostunut luistelusta.

Jos mietit, mikä ryhmä sinulle olisi sopivin, otathan rohkeasti yhteyttä valmentajaan. Kaikissa joukkueissa voi myös olla ikärajat täyttämättömiä luistelijoita.
Lisätietoja saat valmentajalta: mariannakiviranta(a)gmail.com