Kauden 2024-2025 passit (ent. lisenssi)

22.4.2024

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL) jäsenseurassa luistelevalla tulee olla vuosittain hankittava harrastaja- tai kilpailupassi.

Kauden 2023-2024 passimyynti on alkanut maanantaina 22.4.2024. STLL:n uusi passikausi alkaa 1.5.2023 jolloin kaikilla kilpailevilla sekä yli 15-v harrastajapassilla luistelevilla on oltava hankittuna uuden kauden passi. STLL:n nettisivuille on jo päivitetty uuden passikauden tiedot. Lisätietoja passeista saat täältä. Passien osto tapahtuu täältä.

Passeihin suositellaan yhdistettäväksi Pohjola Sporttiturva -vakuutus. Mikäli luistelijalla on oma tapaturmavakuutus, on varmistettava, että siinä on urheilutapaturmakorvaavuusehto.

HUOM! Ilman urheilutapaturmavakuutusta ei voi osallistua STLL:n jäsenseurojen harjoituksiin tai kilpailuihin. Lisäksi seuran toiminnassa olevat toimihenkilöt ovat velvollisia hankkimaan puolestaan toimihenkilöpassin.

Seuraavat henkilöt kuuluvat passijärjestelmän piiriin:

- STLL:n jäsenseurassa luisteleva luistelija

- Valmentaja ja/tai ohjaaja

- Arvioija (tuomari)

- Henkilö, joka ilmoitetaan seuran ja/tai liiton toimesta luistelijan/joukkueen mukana kilpailuihin

- Liiton kouluttaja

Jos luistelijalla on ollut passi kaudesta 2018–2019 lähtien, tai myöhemmin, on hänellä jo profiili HOIKA:ssa.

Muistattehan, että uutta rekisteröitymistä ei tule tehdä. Jos salasana on hukkunut tai unohtunut, voi sen pyytää kirjautumissivulta, käyttäjätunnus on yleensä joko luistelijan tai vanhemman sähköpostiosoite

Mikäli et muista mille sähköpostille käyttäjätunnus on tehty, sihteeri seuran toimistolta pystyy sen järjestelmästä tarkistamaan.

Luistelijan tai toimihenkilön vaihtaessa seuraa, tulee passi ostaa kauden 2023–2024 seuraan, josta se seurasiirrolla, esteettömyydet tarkistaen, siirretään uuteen seuraan.

Lisäksi huomio: Alle 15-vuotiaille 2X viikossa tai vähemmän harjoitteleville seura hankkii passin. Koskee ryhmiä: Luistelukouluryhmät, Tähdet, Jalokivet, RiverKids, JääTaiturit alle -15v sekä Ei kilpailevat T-ryhmäläiset alle -15v.

Harrasteryhmien (Jäätaiturit yli 15-v  ja Kuntoluistelu) yli -15 vuotiaat ehtivät hankkia passin syksyllä ennen harjoitusten alkua.