Taitoluistelukausi käyntiin uusin valmentajin

2.8.2006Seinäjoen Taitoluistelijoilla vahvat valmentajavoimat tulevalla kaudella.

TAITOLUISTELUKAUSI KÄYNTIIN UUSIN VALMENTAJIN

Seinäjoen Taitoluistelijoilla vahvat valmentajavoimat

Vladimir Kuksinski allekirjoitti 26.7. valmentajasopimuksen Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n kanssa. Vladimir Kuksinski on pietarilaissyntyinen.  Luisteluharrastuksen hän aloitti 7-vuotiaana ja eteni junioreiden MM-kisaedustusten kautta seniorisarjoissa aina Venäjän maajoukkueeseen.
Sujuvasti suomea puhuva Kuksinski (52v.) on työskennellyt
ammattivalmentajana Suomessa 14 vuotta, ja mm. Seinäjoella 2 vuotta 2000 –luvun alkuvuosina.

Kuksinski aloitti työt Seinäjoen uudessa jäähallissa tiistaina 1.8., ja ensi kokemukset Seinäjoen Taitoluistelijoiden kilpaluistelijoista hänellä olivat myönteisiä. Hän kertoi Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n johtokunnalle, että hän pyrkii tekemään jokaiselle kilparyhmälle suunnitelmat tulevalle kaudelle.  Eri ryhmillä ja ikäryhmillä on tietenkin eri tasoiset tavoitteet, mutta luistelijoitakin motivoi oman tason nouseminen ja kehityksen huomioiminen. Tavoitteeksi hän asetti, että syksyn aikana jokainen luistelija tietää, mitä kauden jälkeen hänen tulisi osata jäällä tehdä. Niin aloittelevat kuin pidemmälle ehtineet voivat saada irti enemmän harrastuksestaan, kun valmentajat, johtokunta ja vanhemmat vievät asioita eteenpäin yhdessä, linjasi Vladimir Kuksinski avaussanoissaan johtokunnalle.

Kakkosvalmentajana aloittaa jo kevätkaudella seurassa valmennustyötä tehnyt Hanna Elo, 25 (ent. Potinkara). Hanna aloitti luisteluharrastuksen 3 –vuotiaana Seinäjoella. Hän on Seinäjoen Taitoluistelijoiden kasvatteja, joka valmennustyön ohessa opiskelee logopediaa Tampereen Yliopistossa ja audiovisuaalista tuotantoa Tampereen ammattikorkeakoulussa. Elo ja Kuksinski sopivat ryhmävastuistaan elokuun alkupuolen aikana.

Luistelukouluista vastaavana ohjaajana toimii tulevan kauden Satu Hautala, joka myöskin on Taitoluistelijat ry:n kasvatteja takavuosilta. Lisäksi ohjaajina toimii omista luistelijoista koulutettuja ohjaajia ja apuohjaajia. Luistelukoulujen ilmoittautumistilaisuus järjestetään maanantaina 28.8. vanhalla jäähallilla, luistelijat voivat ilmoittautua myös nettisivujen kautta: www.seinajoentaitoluistelijat.fi . Ensimmäinen jääharjoitus luistelukoululaisille järjestetään viikkoa myöhemmin.

Seinäjoen Taitoluistelijat on vuonna 2007 15 vuotta täyttävä seura, joka on sitkeällä ja määrätietoisella työllä tuonut taitoluistelun yhdeksi houkuttelevaksi harrastukseksi Seinäjoen seudulla. Erityisesti harrastus on kiinnostanut tyttöjä, mutta myös poikia on toiminnassa mukana. Kaikkiaan luistelijoita oli viime kaudella noin 150.

Lisätietoja:
Puheenjohtaja Sinikka Koivumäki    
gsm 040 513 1824                                   

PS. Torstaina ryhmillä on jääharjoituksia Seinäjoen uudella jäähallilla seuraavastii:
klo 16.15-17.00 Kilpa1 ja Kilpa2 –ryhmät
klo 17.00-17.45 Kilpa3 ja Kehitys1 –ryhmät
klo 17.45-18.30 Kehitys2 ja Kehitys3 -ryhmät