Luistelukoulut pyörähtivät käyntiin

4.9.2006

Kaatumisen opettelu ja ylösnousu oli vuorossa ensimmäisenä.
Kaatumisen opettelu ja ylösnousu oli vuorossa ensimmäisenä.
Vanhempien katsomossa oli välillä hilpeitä hetkiä.
Vanhempien katsomossa oli välillä hilpeitä hetkiä.

Jännittynyttä odotusta, kevyitä ja raskaampia pyllähdyksiä ja riemukkaita onnistumisen elämyksiä nähtiin Seinäjoen vanhassa jäähallissa maanantai-iltana. Luistelukoulujen startatessa hurja määrä luistelukoululaisia valtasi jään monien ohjaajien ja valmentajien opastuksella.

Kun ensimmäiset luistelijat saapuivat n. klo 17 aikoihin, tunnelma rupesi tiivistymään. Sisäänkirjoittautuminen, kuvausluvan antaminen, luistinten sitominen, jäälle käytävää pitkin marssiminen, nimilappujen kiinnitys päättyivät lopulta siihen, että luistelukoululaiset pääsivät oikeasti luistelemaan. Ja vuoron päättyessä osallistujat saivat pienen yllätyksen: seuran sihteerin Johanna Ruokamon organisoiman pizzapala- ja grandi -tarjoilun.

Oli mukava seurata, kuinka moni vanhempi seurasi katsomosta ylpeänä oman luistelijansa (-oidensa) menoa. Alku aina hankalaa, mutta kuten sanotaan, "harjoitus tekee mestarin". Aikaisempina vuosina on nähty niin monta kertaa, kuinka lapset kehittyvät alkuun päästyään kovaa vauhtia. Olemme varmoja, että viimeistään kevätnäytöksessä näemme monia uusia jääprinsessoja ja -prinssejä!

Hyvää luisteluintoa syksyyn kaikille!

Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n tiedottaja Timo Hämäläinen