Kauden 2021-2022 passit (ent. lisenssi) nyt ostettavissa

5.5.2021

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL) jäsenseurassa luistelevalla tulee olla vuosittain hankittava harrastaja- tai kilpailupassi.

STLL:n uusi passikausi alkaa 1.5.2021 ja STLL:n nettisivuille on jo päivitetty uuden passikauden tiedot. Passien hintoihin ei ole tulossa muutosta, vaan hinnat pysyvät jo kolmatta kautta samoina. Lisätietoja täältä. Passien osto tapahtuu täältä.

Passeihin suositellaan yhdistettäväksi Pohjola Sporttiturva -vakuutus. Mikäli luistelijalla on oma tapaturmavakuutus, on varmistettava, että siinä on urheilutapaturmakorvaavuusehto.

HUOM! Ilman urheilutapaturmavakuutusta ei voi osallistua STLL:n jäsenseurojen harjoituksiin tai kilpailuihin. Lisäksi seuran toiminnassa olevat toimihenkilöt ovat velvollisia hankkimaan puolestaan toimihenkilöpassin.

Seuraavat henkilöt kuuluvat passijärjestelmän piiriin:

- STLL:n jäsenseurassa luisteleva luistelija

- Valmentaja ja/tai ohjaaja

- Arvioija (tuomari)

- Henkilö, joka ilmoitetaan seuran ja/tai liiton toimesta luistelijan/joukkueen mukana kilpailuihin

- Liiton kouluttaja

Jos luistelijalla on ollut passi kaudesta 2018–2019 lähtien, on hänellä jo profiili HOIKA:ssa.

Muistattehan, että uutta rekisteröitymistä ei tule tehdä. Jos salasana on hukkunut tai unohtunut, voi sen pyytää kirjautumissivulta, käyttäjätunnus on yleensä joko luistelijan tai vanhemman sähköpostiosoite

Luistelijan vaihtaessa seuraa, tulee passi ostaa kauden 2020–2021 seuraan, josta se seurasiirrolla, esteettömyydet tarkistaen, siirretään uuteen seuraan.

Lisäksi huomio: Alle 15-vuotiaille 2X viikossa tai vähemmän harjoitteleville seura hankkii passin. Koskee ryhmiä: Luistelukouluryhmät, Tähdet, Jalokivet, RiverKids, JääTaiturit alle -15v, Ei kilpailevat T-ryhmäläiset alle -15v, Muodostelman harrasteryhmät alle -15v.

Harrasteryhmien (Jäätaiturit ja Muodostelman harraste ja Kuntoluistelu) yli -15 vuotiaat ehtivät hankkia passin syksyllä ennen harjoitusten alkua.