Puheenjohtajan kiitokset onnistuneesta kevätnäytöksestä:

6.4.2019

Frozen jääshow luisteltu Jouppilanvuoren jäähallissa

Olihan meillä taas mahtava kevätnäytös! Koko tapahtuma aiheutti poikkeuksellisen paljon työtä ja suunnittelua johtuen uudesta jäähallista ja sen tuomista muutoksista näytöksen järjestelyihin. Kaikesta selviydyimme kuitenkin kunnialla.

Haluankin osoittaa suuren kiitoksen kaikille kökkään osallistuneille ja tapahtuman toteutukseen panoksensa antaneille. Todella hieno nähdä miten paljon seurastamme löytyy upeita ihmisiä tekemään tätä työtä. Tällaisen tapahtuman kautta annamme monelle ihmiselle mahdollisuuden kokea suuria tunteita ja saada hienoja muistoja niin katsomossa kuun jäälläkin.

Iso kiitos upeille valmentajillemme, jotka rakensivat näytöksestä jäälleen kerran hienon kokonaisuuden. Kiitos yhteistyökumppaneille mukana elämisestä. Kiitos myös liikuntapalveluille sujuvasta yhteistyöstä.

Ja kiitos mahtavalle yleisöllemme. Mukavaa, että saavuitte runsaslukuisina paikalle. Toivottavasti saitte näytöksestä hienoja muistoja ja näitte samalla miten mahtava ja monimuotoinen seura Seinäjoen Taitoluistelijat on.

Rakkaudesta lajiin, hyvässä seurassa!

 

Petteri Laamanen

Puheenjohtaja, SeiTL