Ajankohtaista

Kehitysryhmien voimisteluoheiset lauantaina 10.12 ja 17.12 on siirretty pidettäväksi Lyseolle, alasaliin. Ajat ovat samat, mutta paikka siis muuttuu Lyseon alasaliksi. Kaikki joukolla mukaan!
Lauantaina 3.12.2011 järjestettiin Seinäjoella Noviisien 3. lohkon 1. valintakilpailu.
Kutsu nähtävissä kilpailukalenterista.
Seinäjoen Taitoluistelijoista Keuruun taitoluistelukilpailuihin lauantaina 26.11.2011 osallistui 32 kilpaluistelijaa. Seinäjoelle saatiin kolmessa sarjassa kultamitalit. Silmut B-sarjassa voiton toi Rosetta Ojala, Taitajat 95-97 sarjassa Nea Kuusisto ja Taitajat 98-00 sarjassa nähtiin jopa seinäjokelaisten neloisvoitto, kun Oona Sulkunen voitti sarjan, Anastasia Kinnunen oli toinen, Elisa Ruokamo kolmas ja Jenni Annala neljäs. Kilpailuissa jaetaan myös erityismainintoja sarjoittain, hienoista esityksistä tai elementeistä. Seinäjokisista kolme luistelijaa nappasivat erityismainintoja: Aava Kangas Tintit-sarjasta sai erikoismaninnan "Huolelliset ojennukset", Emmi Järvinen Taitajat 98-00 -sarjasta "Loppuun asti tehdyt liikkeet" sekä Ellimari Helasjoki Minit 02 -sarjasta "Kauniit kädet ja lennokkaat hypyt".
Seinäjoen Taitoluistelijoiden oheisharjoitusten monipuolistaminen jatkuu, seura tarjoaa kilpaluistelijoille avaimia esittämisen ja tulkinnan kehittämiseen. Taitoluistelu kilpailutoiminnaltaan on suurelta osin esiintymislaji, ei riitä, että on vain teknisesti lahjakas. Kilpaohjelmissa arvostellaan yhä enemmän ja painokkaammin esittämistä ja siihen kuuluvia osa-alueita: tähtiarvioinnissa 2/6 arvosteltavasta osasta liittyy esittämiseen ja ISU-arvioinnissa jopa 3/5 arvosteltavasta osa-alueesta liittyy esittämiseen.
Tiedote ilmestynyt (22.11.2011)
Lapin Urheiluopisto ja Rovaniemen taitoluistelijat järjestävät yksinluistelijoille suunnattuja hyppyklinikka leirejä. Leirit ovat juniorit, noviisit, debytantit, silmut, minit ja taitajat - sarjan luistelijoille.
Aikatauluun on lisätty K1 ja A1 ryhmien fysiikkaoheisten tarkennus: ryhmät harjoittelevat yhdessä kerran viikossa tiistaisin (WallSport). 1997 syntyneet ja vanhemmat luistelijat käyvät kerran viikossa ohjatusti kuntosalilla torstaisin (SunGym tarkentunee). 1998 ja myöhemmin syntyneillä on kerran viikossa lihaskuntopainoitteiset fysiikkaoheiset, vaihtuvin viikonpäivin.
Seuran perinteinen kevätnäytös järjestetään sunnuntaina 22.4.2012.
Aikataulupohjassa ei suuria muutoksia aiempiin, mutta muutaman infoasia:
RSS ATOM