Ajankohtaista

Luistelukouluihin ja luistelukoulujen jatkoryhmiin otetaan uusia lapsia mukaan. Luistelukoulut palaavat joululomalta takaisin jäälle maanantaina 9.1.2012.
Tervetuloa koko perheen voimalla
Viikolla 51 juhlitaan jäällä joulujuhlia molemmissa jäähalleissa. Joulujuhlaan luistelijat voivat laittaa päähänsä tonttulakin. Joulujuhliin on järjestetty mukavaa ohjelmaa. Tervetuloa!
RiverDolls luisteli tulokassarjassa ja Riverettes aikuiset-sarjassa
Valitettavasti emme saaneet lisäjäätä vuoden alusta, joten aikataulupohjaan ei tule suuria muutoksia. Ainut näkyvä muutos on torstaipäivän klo 15.00 vuoron kierrätääminen ja se siirtyy vuoden alusta N2 ryhmälle. Tämä muutos aiheuttaa myös oheistyyppi- ja päivämuutoksia N1 ja N2 ryhmällä.
Seinäjoen Taitoluistelijoiden järjestämä aikuisten taitoluistelukoulu jatkuu joulun jälkeen viitenä perjantaina isolla tekojäällä. Kaikki uudet aikuiset ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan!
Kehitysryhmien voimisteluoheiset lauantaina 10.12 ja 17.12 on siirretty pidettäväksi Lyseolle, alasaliin. Ajat ovat samat, mutta paikka siis muuttuu Lyseon alasaliksi. Kaikki joukolla mukaan!
Lauantaina 3.12.2011 järjestettiin Seinäjoella Noviisien 3. lohkon 1. valintakilpailu.
Kutsu nähtävissä kilpailukalenterista.
Seinäjoen Taitoluistelijoista Keuruun taitoluistelukilpailuihin lauantaina 26.11.2011 osallistui 32 kilpaluistelijaa. Seinäjoelle saatiin kolmessa sarjassa kultamitalit. Silmut B-sarjassa voiton toi Rosetta Ojala, Taitajat 95-97 sarjassa Nea Kuusisto ja Taitajat 98-00 sarjassa nähtiin jopa seinäjokelaisten neloisvoitto, kun Oona Sulkunen voitti sarjan, Anastasia Kinnunen oli toinen, Elisa Ruokamo kolmas ja Jenni Annala neljäs. Kilpailuissa jaetaan myös erityismainintoja sarjoittain, hienoista esityksistä tai elementeistä. Seinäjokisista kolme luistelijaa nappasivat erityismainintoja: Aava Kangas Tintit-sarjasta sai erikoismaninnan "Huolelliset ojennukset", Emmi Järvinen Taitajat 98-00 -sarjasta "Loppuun asti tehdyt liikkeet" sekä Ellimari Helasjoki Minit 02 -sarjasta "Kauniit kädet ja lennokkaat hypyt".
Seinäjoen Taitoluistelijoiden oheisharjoitusten monipuolistaminen jatkuu, seura tarjoaa kilpaluistelijoille avaimia esittämisen ja tulkinnan kehittämiseen. Taitoluistelu kilpailutoiminnaltaan on suurelta osin esiintymislaji, ei riitä, että on vain teknisesti lahjakas. Kilpaohjelmissa arvostellaan yhä enemmän ja painokkaammin esittämistä ja siihen kuuluvia osa-alueita: tähtiarvioinnissa 2/6 arvosteltavasta osasta liittyy esittämiseen ja ISU-arvioinnissa jopa 3/5 arvosteltavasta osa-alueesta liittyy esittämiseen.
RSS ATOM