Ajankohtaista

Ohjelmaa ja tekemistä koko perheelle
Luistelukouluihin ja luistelukoulujen jatkoryhmiin otetaan uusia lapsia mukaan. Luistelukoulut palaavat joululomalta takaisin jäälle maanantaina 9.1.2012.
Tervetuloa koko perheen voimalla
Viikolla 51 juhlitaan jäällä joulujuhlia molemmissa jäähalleissa. Joulujuhlaan luistelijat voivat laittaa päähänsä tonttulakin. Joulujuhliin on järjestetty mukavaa ohjelmaa. Tervetuloa!
RiverDolls luisteli tulokassarjassa ja Riverettes aikuiset-sarjassa
Valitettavasti emme saaneet lisäjäätä vuoden alusta, joten aikataulupohjaan ei tule suuria muutoksia. Ainut näkyvä muutos on torstaipäivän klo 15.00 vuoron kierrätääminen ja se siirtyy vuoden alusta N2 ryhmälle. Tämä muutos aiheuttaa myös oheistyyppi- ja päivämuutoksia N1 ja N2 ryhmällä.
Seinäjoen Taitoluistelijoiden järjestämä aikuisten taitoluistelukoulu jatkuu joulun jälkeen viitenä perjantaina isolla tekojäällä. Kaikki uudet aikuiset ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan!
Kehitysryhmien voimisteluoheiset lauantaina 10.12 ja 17.12 on siirretty pidettäväksi Lyseolle, alasaliin. Ajat ovat samat, mutta paikka siis muuttuu Lyseon alasaliksi. Kaikki joukolla mukaan!
RSS ATOM