Ajankohtaista

Seura on saanut kaksi kilpailukutsua. Nämä kilpailut, seuran mestaruuskilpailujen lisäksi, ovat kevään ja samalla koko kilpailukauden viimeiset kilpailut. Valmentajat toivovat runsasta osanottoa jäljellä oleviin kilpailuihin!
Kokkolassa 28.-29.2.2012 järjestetyissä Pohjoisen alueen aluemestaruuskilpailuissa Seinäjoki oli vahvasti näkyvillä. Seinäjokiset nappasivat neljästä eri sarjasta aluemestaruuden ja yhteensä seinäjokiset kahmi 13 mitalia! Oman sarjansa voittivat; Erika Manni (Tintit), Rosetta Ojala (Silmut B), Loretta Ojala (Taitajat 98-99) sekä Pilvi Pulli (Taitajat 89-91).
Näytöspäivä 11.2.2012, klo:14.30 Helsingissä
Uuusia luistelijoita otetaan lasten ja aikuisten joukkueisiin
Muutamille ryhmille tiedoksi aikataulumuutokset:
Eilen illalla pidettiin vanhemmille tiedotustilaisuus liittyen kevään uusi ryhmäjakoihin. Tilaisuudessa esiteltiin myös Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n ryhmäjakokaavio, yksinluisteluryhmien tavoitteita ja vaatimuksia seuraavaan ryhmään siirtymiselle.
Aikataulupohjaan on jouduttu kevätkaudelle hieman muuttamaan johtuen voimisteluoheisista. Syyskaudella voimisteluoheisissa on käynyt hyvin vähän porukkaa jokaisessa ryhmässä ja ohjaajien pyynnöstä yhdistämme kevätkaudelle ryhmiä.
Oletko jo vastannut kyselyyn?
Paikkana Elinkeinotalo
RSS ATOM