Ajankohtaista

Alla liitteenä on nähtävissä sunnuntaina esitettävän kevätnäytöksen aikataulun (klo 15 ja klo 18 näytökset). Sekä myös pukukoppijaon ja muistutukseksi vielä yhteiset pelisäännöt. Luistelijat tuodaan siis sunnuntaina jäähallin takaovelle, jossa heitä vastassa on ryhmien huoltajat. Vanhemmat tulevat jäähalliin normaalisti etuovesta, lipunmyynnin kautta.
Kevätnäytöksessä luistelijoista huolehtivat jokaiselle ryhmälle nimetyt ryhmävastaavat, jotka huolehtivat kaikista käytännön asioista kevätnäytöspäivänä. Ennen sunnuntaita lähetetään vielä jokaiselle ryhmälle kevätnäytöksen aikataulu, jota pyydämme kaikkien noudattavan. Jäähallissa on yhtä aikaa n. 250 luistelijaa, ikähaitarilla 3-70 –vuotta, joten siksi on erityisen tärkeää, että kaikki, niin vanhemmat, luistelijat, valmentajat ja ohjaajatkin, pitävät kiinni yleisistä pelisäännöistä. Toivomme, että käytte luistelijan kanssa kotona pelisäännöt ja näytöksen aikataulun (sen valmistuttua) läpi ennen sunnuntaita.
Varaa tasaraha 10 euroa
Tiedote no 5 (8.4.2012)
Hieno reportaasi taitoluistelun harrastamisesta
Kilpailut Kuopiossa ja Vaasassa
Kevään tullen vanha jäähalli sulkeutuu ja kaikki ryhmämme siirtyvät luistelemaan uuteen jäähalliin. Odotettavasti aikataulumuoto uudistuu sillä jääaikaa huhtikuussa ei ole paljoa. Olemme joutuneet juuri tämän jääpulan takia pienentämään huhtikuuksi harjoitusmääriä. Myös pääsiäisen pyhäpäivät vievät harjoituspäiviä.
Rovaniemellä mitalisadetta
RSS ATOM