Ajankohtaista

21.-22.2. on kilpailtu yksinluistelun Pohjoisen alueen mestaruuksista Rovaniemellä. Seinäjoen Taitoluistelijoista hopeaa saivat Anniina Hietala aluesilmuissa, Aava Kangas Silmut A:ssa ja Roosa Kangaskokko aluedebytanteissa. Pronssille sijoittuivat Heidi Hirvilampi aluejunioreissa, Tiia Loppi junioreissa, Sera Kuronen Silmut A:ssa ja Venla Hautaniemi Silmut B:ssä.
Muodostelmaluistelun 2. valintakilpailu luisteltiin viikonloppuna Espoossa. Toisen lohkon sarjoissa kilpailivat seuramme kaikki kilpajoukkueet saavuttaen kukin omat tavoitteensa ja jopa ylittäen ne.
Tänä vuonna kevätnäytöksen teemana on sirkus. Näytös on lauantaina 18.4. uudessa hallissa. Roolijako on nyt tehty ja se on tässä:
Uunituore Miisa voittaa kulta -kirja on nyt saatavilla seuraavasti:
Avoinna ti-pe normaalisti klo 10-16
Tiia Loppi sijoittui Tamperella luistelluissa junioreiden toisissa valintakilpailuissa kahdeksanneksi lunastaen paikan hopeafinaaliin.
Seinäjoen Taitoluistelijat voittivat Pietarsaaressa useita sarjoja saavuttaen kultaa; Salla Luhtala aluesilmut, Roosa Kangaskokko aluedebytantit, Rosetta Ojala aluenoviisit ja Heidi Hirvilampi aluejuniorit. Hopealle sijoittuivat Essi Gröhn Taitajat 1996-2000 -sarjassa ja Anniina Hietala aluesilmuissa. Pronssia voitti Matleena Haapala aluedebytanteissa. Kiitos ja Onnea kaikille kilpailijoille!
Tänään on tiivis kilpailupäivä, kun yksinluistelijamme ovat sekä Pietarsaaressa kutsukilpailussa että Tampereella valintakilpailussa kilpailemassa. Tampereen valintakilpailu jatkuu myös huomenna sunnuntaina.
RSS ATOM