Ajankohtaista

Kahdeksan Seinäjoen Taitoluistelijoiden yksinluistelijaa osallistui Varalan Vappis -kilpailuun Tesoman jäähallissa Tampereella 14.3. Rosetta Ojala luisteli kultaa aluenoviisit -sarjassa ja Matleena Haapalan upea vaaka sai erityismaininnan. Mmuutkin luistelijat tekivät eheän ohjelman muutamista virheistä huolimatta. Näihin suorituksiin oli hyvä päättää tämä kilpailukausi! Onnea!
Seinäjoen Taitoluistelijat osallistui kolmen joukkueen voimin Rauman Taitoluistelijoiden järjestämiin muodostelmaluistelun kutsukilpailuihin.
Avoinna normaalisti taas maanantaina 2.3.
21.-22.2. on kilpailtu yksinluistelun Pohjoisen alueen mestaruuksista Rovaniemellä. Seinäjoen Taitoluistelijoista hopeaa saivat Anniina Hietala aluesilmuissa, Aava Kangas Silmut A:ssa ja Roosa Kangaskokko aluedebytanteissa. Pronssille sijoittuivat Heidi Hirvilampi aluejunioreissa, Tiia Loppi junioreissa, Sera Kuronen Silmut A:ssa ja Venla Hautaniemi Silmut B:ssä.
Muodostelmaluistelun 2. valintakilpailu luisteltiin viikonloppuna Espoossa. Toisen lohkon sarjoissa kilpailivat seuramme kaikki kilpajoukkueet saavuttaen kukin omat tavoitteensa ja jopa ylittäen ne.
Tänä vuonna kevätnäytöksen teemana on sirkus. Näytös on lauantaina 18.4. uudessa hallissa. Roolijako on nyt tehty ja se on tässä:
RSS ATOM