Ajankohtaista

Seuran ylin päättävä kokous, jonne kaikki jäsenet ovat tervetulleita, on kaksi kertaa vuodessa; syys-ja kevätkokous. Syyskokouksessa käsitellään muun muassa tilinpäätös ja toimintakertomus. Kokouksessa ei ole henkilövalintoja.
Muodostelmaluistelujoukkueemme kilpailivat sunnuntaina Jyväskylässä 1. valintakilpailussa. Loppukilpailupaikan lunastivat RiverFalls Noviisi- ja RiverPearls juniorijoukkueemme, Onnea! RiverDolls -Tulokkaat saavuttivat parhaat pisteet mitä koskaan ovat saaneet, samoin Riverettes.
Viikonloppuna 20.-22.11. yksinluistelijat kilpailivat Vaasassa kansainvälisessä Wasa Cup -kilpailussa. Kilpailu oli kolmipäiväinen. Seuramme luistelijoista kuusi saavutti mitalisijoja. Tuloskooste alla, olkaa hyvät!
Seinäjoen Taitoluistelijoiden järjestämien kutsukilpailuiden avauspäivän tuloskooste on julkaistu. Oman seuramme luistelijat saavuttivat useita erinomaisia sijoituksia.
Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n kutsukilpailuihin osallistuu Isänpäiväviikonloppuna yli 200 luistelijaa eri puolilta Suomea. Tuloksia kilpailusta päivitetään seuran nettisivuille mahdollisimman pian tuomareiden hyväksymisen jälkeen.
RSS ATOM