Ajankohtaista

Sunnuntaina kilpailtiin yksinluistelussa sekä Jyväskylässä että Tampereella. Jyväskylässä mitalisijoja saavuttivat Alina Ahola hopeaa ja Elli Hämäläinen pronssia aluejuniorit -sarjassa sekä Anniina Hietala hopeaa aluesilmut -sarjassa. Tampereella Sera Kuronen sijoittui hienosti 8. kovassa Debytantit -sarjassa.
Nyt ne ovat täällä, kurkkaa mikä ja kuka olet! Seuraavan kevätnäytöksen aihe on prinsessa Ruususen päivitetty versio ja työnimenä "Jääshow Ruusunen 2.0".
Keuruulla kilpailtiin sunnuntaina 29.11. yksinluistelun kutsukilpailu. Seuramme mitalisijoista vastasivat Heidi Hirvilampi 1. sija ja Alina Ahola 3. sija Aluejuniorit -sarjassa, Matleena Haapala 2. sija Aluenoviisit -sarjassa ja Anniina Hietala 3. sija Aluesilmut -sarjassa. Erikoismaininnan tyylikkäästä esityksestä sai Julia Ahvenniemi Tintit 2008 -sarjassa ja Maria Messhtyb kauniista istumapiruetista Tintit 2007 -sarjassa. Onnea kaikille luistelijoille!
Lauantaina 28.11. luisteltiin Debytanttien ja Noviisien 1. valintakilpailu Helsingissä. Rosetta Ojala luisteli upesti Noviiseissa 3. sijalle lunastaen kultafinaalipaikan. Sarjassa luistelivat myös Roosa Kangaskokko, Hilja Kangas ja Venla Hautaniemi. Debytanteissa seuraamme edustivat Sera Kuronen ja Aava Kangas. Onnittelut kaikille tytöille! Edustatte hienosti seuraamme kansallisissa sarjoissa!
Seuran ylin päättävä kokous, jonne kaikki jäsenet ovat tervetulleita, on kaksi kertaa vuodessa; syys-ja kevätkokous. Syyskokouksessa käsitellään muun muassa tilinpäätös ja toimintakertomus. Kokouksessa ei ole henkilövalintoja.
Muodostelmaluistelujoukkueemme kilpailivat sunnuntaina Jyväskylässä 1. valintakilpailussa. Loppukilpailupaikan lunastivat RiverFalls Noviisi- ja RiverPearls juniorijoukkueemme, Onnea! RiverDolls -Tulokkaat saavuttivat parhaat pisteet mitä koskaan ovat saaneet, samoin Riverettes.
Viikonloppuna 20.-22.11. yksinluistelijat kilpailivat Vaasassa kansainvälisessä Wasa Cup -kilpailussa. Kilpailu oli kolmipäiväinen. Seuramme luistelijoista kuusi saavutti mitalisijoja. Tuloskooste alla, olkaa hyvät!
Seinäjoen Taitoluistelijoiden järjestämien kutsukilpailuiden avauspäivän tuloskooste on julkaistu. Oman seuramme luistelijat saavuttivat useita erinomaisia sijoituksia.
Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n kutsukilpailuihin osallistuu Isänpäiväviikonloppuna yli 200 luistelijaa eri puolilta Suomea. Tuloksia kilpailusta päivitetään seuran nettisivuille mahdollisimman pian tuomareiden hyväksymisen jälkeen.
RSS ATOM