Ajankohtaista

Avokaukalo on suljettu lämpimän sään johdosta tältä keväältä. Aikuisten taitoluistelukoulu pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan myös ensi kaudella. Seuraathan tiedotusta :)
Juniorien loppukilpailu ja hopeafinaali luisteltiin viikonloppuna Järvenpäässä. Tiia Loppi lunasti toisesta valinnasta paikan loppukilpailuun, johon pääsi 24 parasta kansallista junioria.
Omat pehmokaverit siis matkaan. :)
Oulussa luisteltiin viikonloppuna Debytanttien ja Noviisien kulta-ja hopeafinaalit. Seinäjoen Taitoluistelijoita edustivat Sera Kuronen ja Rosetta Ojala.
Pohjoisen alueen silmucupiin lunasti paikan 7 luistelijaa. Finaali luistellaan 19.3 Vaasassa. A-silmu ja aluesilmufinaalissa on 6 paikkaa ja B-silmufinaalissa 10 paikkaa.
Aikuisten taitoluistelukoulu tänään normaalisti klo 18:45-19:45
Yksinluistelun aluemestaruuskilpailut luisteltiin viikonloppuna Kokkolassa. Olli Jormalainen Minit pojat 07-08 -sarjassa ja Heidi Hirvilampi Aluejuniorit -sarjassa luistelivat kultaa. Minit 07-08 -sarjassa Helena Rauha luisteli hopeaa ja Lotta Kivelä pronssia . Nina Kinnunen Tintit -sarjassa ja Tiia Loppi Juniorit -sarjassa saivat pronssia. Onnea kaikille mitalisteille ja kilpailijoille!
RiverPearls kultaa, RiverFalls hopeaa ja RiverDolls pronssia toisesta valintakilpailusta Vantaalla!
Sano tiskillä "Seinäjoen Taitoluistelijoille". Seinäjoen Taitoluistelijat kuittaavat 10% sponsoritukea katsastusmaksun suuruudesta.
RSS ATOM