Ajankohtaista

Juniorien loppukilpailu ja hopeafinaali luisteltiin viikonloppuna Järvenpäässä. Tiia Loppi lunasti toisesta valinnasta paikan loppukilpailuun, johon pääsi 24 parasta kansallista junioria.
Omat pehmokaverit siis matkaan. :)
Oulussa luisteltiin viikonloppuna Debytanttien ja Noviisien kulta-ja hopeafinaalit. Seinäjoen Taitoluistelijoita edustivat Sera Kuronen ja Rosetta Ojala.
Pohjoisen alueen silmucupiin lunasti paikan 7 luistelijaa. Finaali luistellaan 19.3 Vaasassa. A-silmu ja aluesilmufinaalissa on 6 paikkaa ja B-silmufinaalissa 10 paikkaa.
Aikuisten taitoluistelukoulu tänään normaalisti klo 18:45-19:45
Yksinluistelun aluemestaruuskilpailut luisteltiin viikonloppuna Kokkolassa. Olli Jormalainen Minit pojat 07-08 -sarjassa ja Heidi Hirvilampi Aluejuniorit -sarjassa luistelivat kultaa. Minit 07-08 -sarjassa Helena Rauha luisteli hopeaa ja Lotta Kivelä pronssia . Nina Kinnunen Tintit -sarjassa ja Tiia Loppi Juniorit -sarjassa saivat pronssia. Onnea kaikille mitalisteille ja kilpailijoille!
RiverPearls kultaa, RiverFalls hopeaa ja RiverDolls pronssia toisesta valintakilpailusta Vantaalla!
Sano tiskillä "Seinäjoen Taitoluistelijoille". Seinäjoen Taitoluistelijat kuittaavat 10% sponsoritukea katsastusmaksun suuruudesta.
Noviisien ja Debytanttien toinen valintakilpailu luisteltiin 23. - 24.1. Rovaniemellä. Noviiseissa Roosa Kangaskokko oli 20. ja Venla Hautaniemi 26. Debytanteissa Sera Kuronen sijoittui 13. ja lunasti epävirallisten laskelmien mukaan hopeafinaalipaikan. Aava Kangas paransi edellisen valinnan tulostaan lähes kymmenellä pisteellä sijoittuen sijalle 28.
RSS ATOM