Ajankohtaista

Marigold ja Riverbulls treenaavat kimpassa ja tapahtuman yhteydessä myös avoin jää kaikille seuramme muokille.
Tiedote Vauhtiajokökkä 6-7.8.2016. Seinäjoen Taitoluistelijat on saanut kökkätarjouksen Vauhtiajojen lipunmyynnistä ja järjestyksenvalvonnasta. Olemme seurana vastaanottaneet tämän tarjouksen. Tehtävien ajankohta on 6-7.8 eli lauantai ja sunnuntai. Tekemällä kaksi vuoroa, on mahdollisuus saada ilmainen ranneke tapahtumaan!
Joa et päässyt paikalle voit noutaa palkinnon seuran toimistolta aukioloaikoina maanantaina 2.5 tai myöhemmin.
Hauskaa vappua kaikille!
Nykyisen valmentajamme siirtyessä uusiin haasteisiin Seinäjoen Taitoluistelijat hakee muodostelmaluistelun päävalmentajaa ja muokkaperheemme päätä.
23.4. esitettiin muodostelmaluistelun kisa- ja näytösohjelmat viimeisen kerran tälle kaudelle. Ohessa video- ja kuvalinkit.
Sunnuntaina 24.4. oli yksinluistelijoiden testipäivä, joka sujui luistelijoiltamme onnistuneesti! Tulevalla kaudella meillä on historialliset 15 luistelijaa ISU-arviointisarjoissa ja pitkästä aikaa myös luistelija SM-sarjassa! Hienoa!
Seinäjoen Taitoluistelijoiden kevätkokous valitsi seuran uudeksi puheenjohtajaksi Petteri Laamasen. Petteri on ensimmäinen miespuheenjohtaja ja seitsemäs puheenjohtaja kautta aikain seuran 24 –vuotisessa historiassa.
RSS ATOM