Ajankohtaista

Seinäjoen Taitoluistelijoiden muodostelmajoukkueiden kausi käynnistyi toden teolla sunnuntaina 27.11. Kouvolassa, missä järjestettiin kansallisten sarjojen 1. valintakilpailut. Nuorisoikäiset RiverFalls ja RiverPearls eivät vielä aivan yltäneet tavoitteisiinsa, mutta miesjoukkueemme RiverBulls räjäytti jäähallin raikuviin aplodeihin ja viilsi teränjälkensä lajihistoriaan.
Seinäjoen jäähallissa luisteltiin Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n kutsukilpailut 5.-6.11.2016. Tuloksia julkaistiin kilpailusivuilla heti, kun ne oli tarkistettu tuomarien toimesta ja palkinnot olivat jaetut.
Perinteiset marraskuun Seinäjoen Taitoluistelijoiden kutsukisat lähestyy. Eri sarjojen luistelujärjestys arvottiin la 29.10.2016 Seinäjoen vanhalla jäähallilla.
Wasa Cupissa 30.9.-2.10.2016 nähtiin Seinäjoen Taitoluistelijoiden edustajilta upeita suorituksia useissa kilpailusarjoissa. Alkukilpailukauden jännityksestä oli päästy ja tekeminen oli jo huolellisempaa, mikä näkyi tavoiteltujen elementtitasojen saavuttamisena.
RSS ATOM