Ajankohtaista

Katja ja Miisa osallistuivat lauantaina 17.2.07 Järvenpäässä Noviisien I lohkon 2. valintakilpailuun. Tuloksena oli Hopea -finaalipaikka, vaikka sijoitus ei ollutkaan aivan kärkipäässä.
Sunnuntaina 28.1. lähdemme koko seuran matkalle Disney on Ice -show`ta katsomaan! Kokoontuminen lähtöä varten klo 7.45 uuden jäähallin parkkipaikalle.
Sunnuntaina 28.1.2007 klo 14.30 esitetään Disney on Ice -jääshow Helsingissä myös Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n ryhmälle. Matkaan Seinäjoen Taitoluistelijoista on lähdössä luistelijoita, ohjaajia ja vanhempia kaksi täyttä bussilastia!
Maanantaina 18.12. järjestettiin seuran "pikkujoulujuhla". Ohjelmassa oli kaikkien ryhmien esitykset, mutta myös jouluisen vieraan, joulupukin, yllätysvierailu. Joulupukki saikin varauksettoman suosion! Ohessa joitakin kuvia illan juhlasta.
Maanantaina 11.12. klo 18 alkoi Seinäjoella Alma-ravintolassa jännittävä seuratuen palkitsemistilaisuus. Jaossa oli lasten ja nuorten seuratoiminnan kehittämiseen seuratukea, ja paikalla oli täysi sali palkittavia. Nuori Suomi jakoi tukirahat yhdessä lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen kanssa. Tuet ovat opetusministeriön myöntämiä veikkausvoittovaroja.
Torstaina 23.11. julkistettiin Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n luistelijoiden tekemät joulukortit. Paikalla yhdistetyssä julkistamis- ja tiedotustilaisuudessa sekä syyskokouksessa oli kaikkiaan lähes 60 henkeä! Ja kaiken kruununa lämminhenkisessä tilaisuudessa oli puheenjohtajan leipomia pipareita ja luumutorttua.
ULLMAX –lämpövaatteita voi hankkia Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n kautta. Tuotteet ovat hyvälaatuisia, ja SeiTl:n kautta hankittuna myös edullisia. Seinäjoen Taitoluistelijat ry haluaa varmistaa, että jäsenistöllä ja heidän läheisillään on varmasti lämmintä yllään. Lisäksi ostamalla Taitoluistelijoiden kautta (tai seuran nettisivujen linkin kautta Ullmax –sivuilta) tuet samalla seuran toimintaa. Ullmax- vaatteet ovat hyvä lahjaidea esimerkiksi omalle luistelijalle, isovanhemmille tai kaikille läheisille, jotka liikkuvat ulkona.
Seinäjoen Taitoluistelijat ry jäsenkunta on kutsuttu Päihdevalistusiltaan, jonka S-kiekko Juniorit ry järjestää. Tärkeä aihe, johon seuran johtokunta päätti kutsua myös toiminnassa mukana olevat vanhemmat (ja yli 12-vuotiaat luistelijat)
Maanantaina 13.11. luistelukoululaisten vuoro oli tavallista värikkäämpi. Liikkeellä oli perhosia, peppipitkätossuja, tiikereitä -vaikka mitä!
Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n Joulukorttien julkistamistilaisuus pidetään torstaina 23.11.2006 klo 18.00 alkaen. Paikkana meillä on Seinäjoen Ammattikorkeakoulun liiketalouden yksikön auditorio, osoite Koulukatu 41, Seinäjoki
Keskiviikkona 1.11. Nordea Pankki ja Seinäjoen Taitoluistelijat ry. sopivat yhteistyösopimuksesta kausille 2006-2008.
Nyt on hyvä aika tilata järkeviä lahjoja Jouluksi! Laadukkaat Ullmax-tuotteet tuovat lämpimän joulumielen sekä lahjan antajalle että saajalle. Saat tuotteet edullisesti, mutta silti tuet myös Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n toimintaa.
Hanki nyt fleecet ja pipot koko perheelle !
Syyslomalla jäälle kutsutaan luistelukoululaisia oman kaverin kanssa!
Seinäjoen Taitoluistelijat ry julistaa joulukorttitempauksen alkaneeksi!
RSS ATOM