Ajankohtaista

Seinäjoen Taitoluistelijat ry jäsenkunta on kutsuttu Päihdevalistusiltaan, jonka S-kiekko Juniorit ry järjestää. Tärkeä aihe, johon seuran johtokunta päätti kutsua myös toiminnassa mukana olevat vanhemmat (ja yli 12-vuotiaat luistelijat)
Maanantaina 13.11. luistelukoululaisten vuoro oli tavallista värikkäämpi. Liikkeellä oli perhosia, peppipitkätossuja, tiikereitä -vaikka mitä!
Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n Joulukorttien julkistamistilaisuus pidetään torstaina 23.11.2006 klo 18.00 alkaen. Paikkana meillä on Seinäjoen Ammattikorkeakoulun liiketalouden yksikön auditorio, osoite Koulukatu 41, Seinäjoki
Keskiviikkona 1.11. Nordea Pankki ja Seinäjoen Taitoluistelijat ry. sopivat yhteistyösopimuksesta kausille 2006-2008.
Nyt on hyvä aika tilata järkeviä lahjoja Jouluksi! Laadukkaat Ullmax-tuotteet tuovat lämpimän joulumielen sekä lahjan antajalle että saajalle. Saat tuotteet edullisesti, mutta silti tuet myös Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n toimintaa.
Hanki nyt fleecet ja pipot koko perheelle !
Syyslomalla jäälle kutsutaan luistelukoululaisia oman kaverin kanssa!
Seinäjoen Taitoluistelijat ry julistaa joulukorttitempauksen alkaneeksi!
Nuori Suomi -sinettiseuran toimintaan kuuluvat vanhempainillat alkavat. Illan aikana käydään läpi mm. luisteluharrastukseen kuuluvia pelisääntöjä.
Jännittynyttä odotusta, kevyitä ja raskaampia pyllähdyksiä ja riemukkaita onnistumisen elämyksiä nähtiin Seinäjoen vanhassa jäähallissa maanantai-iltana. Luistelukoulujen startatessa hurja määrä luistelukoululaisia valtasi jään monien ohjaajien ja valmentajien opastuksella.
Uutena Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n toiminnan seuraamismahdollisuutena johtokunnan esityslistat nähtävillä
Kaikille luistelijoille tarpeellista perustietoa luistimista ja niiden hoidosta
Tässä perustietoa harjoituksiin ensi kertoja tuleville
Luistelukoulujen ilmoittautumispäivä lähestyy. Tässä jutussa vähän lisätietoja luistelukouluista.
RSS ATOM