Ajankohtaista

Uusien luistelukouluohjaajien koulutus on alkamassa vuoden 2008 alkupuolella. Uudet ohjaajakokelaat aloittavat toimintansa apuohjaajina, ja kouluttautuvat siinä samalla tavoitteena täysivaltaisena ohjaajana toimiminen.
Seinäjoen Taitoluistelijat osallistuivat Riiassa Latviassa järjestettyihin Volvo Open Cup taitoluistelukilpailuihin 10.-11.11. kymmenen luistelijan joukkueella. Kilpailussa oli osallistujia Suomesta, Virosta, Latviasta, Venäjältä ja Valko-Venäjältä. Suomesta oli Seinäjoen lisäksi edustettuna Lappeenranta, Tikkurila ja Tuusula.
KUNTOLUISTELIJAT (30.10.2007)
Syksyn harjoitusaikatauluun on tullut muutoksia
Tuulipukujen sovitusaikaa jatkettu lauantaihin 10.11. saakka ! Kauan toivottu seuran oman tuulipuvun hankinta on tulossa todeksi. Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n tuulipuvut on "koesovitettavissa" Seinäjoen SuperSportissa. Kysy kassalta sovituskappaletta omaan kokoosi, käy sovittamassa pukukopissa ja kerro kassalle oma kokosi. Tilaus on sitova, ja puvut saamme itsellemme maaliskuussa 2008.
Lauantaina 2.2. klo 14.30 Disney -jäänäytös "Lumous" kutsuu! Viime vuonna matka oli mukava alkuvuoden "etappi" koko seuran porukalla, siksi varasimme jälleen 100 lippua. Ilmoittautumislistat ovat molempien hallien ilmoitustaululla, sitovat ilmoittautumiset viimeistään 5.11.2007 mennessä!
Vanhan jäähallin ilmoitustaululla on tilauslista liittyen Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n fleece -takkeihin. Jos haluaa tilata itselleen sellaisen, nimi ja pyydetyt tiedot on kirjoitettava listalle 2.11. mennessä.
Fysioterapeutti MAARIT MATTILA piti luennon "Taitoluistelijan lihashuollosta" Kirkonkrannin auditoriossa Seinäjoella tiistaina 23.10.2007. Tästä artikkelista löydät tiivistelmän luennon aiheista, ja joitakin poimintoja illan annista.
Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n luistelijat menestyivät Sunnuntaina 30.9. Kokkolassa järjestetyssä III Jackson Haines Memorial Cup:ssa. Matkaan lähdettiin 15 luistelijan voimin ja saaliiksi tuli 3 mitalisijaa sekä monia hyviä suorituksia.
Viime syksyn tapaan yksi Suomen tunnetuimmista taitoluistelutuomareista, Leena Laaksonen, tarkistaa SeiTl:n luistelijoiden ohjelmia. HUOM! Leenan infoisku sääntömuutoksista 2.10. klo 20-20.45 vanhalla jäähallilla. Luistelijat ja vanhemmat Tervetuloa.
Kuntoluistelua Seinäjoella 10 vuotta
Kilpaluistelun rinnalla on Seinäjoen Taitoluistelijoissa toiminut jo usean vuoden ajan kaksi harrastajaryhmää (IF eli Ice Flowers 1 ja 2), joissa on voinut harrastaa luistelua ilman kilpailullisia tavoitteita. IF-ryhmien koko on ollut koko viime kauden kasvussa, josta kiitos kuuluu nuorille, jotka haluavat luistelusta itselleen hyvän harrastuksen.
Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n kausi 2007-2008 alkoi maanantaina 6. elokuuta todenteolla Seinäjoen jäähallissa. Lue lisää...
Kiira Korpi oli viime viikon torstaina ja perjantaina Kuopion Farmari-näyttelyssä Valion näyttelyosastolla. Kiira antoi paikalla nimikirjoituksiaan ja julisteitaan jatkuvalle jonolle ihailijoita. Seinäjoen Taitoluistelijoiden edustajat onnistuivat pääsemään "bäkkärille" jututtamaan Kiiraa.
Ennen kauden alkua on luistelijoiden hankittava joko lisenssit (ainakin kaikki kilpaluistelijat) tai muuten varmistettava vakuutusturvansa riittävyys! Seura ei vakuuta luistelijoita tapaturman varalta.
Kausi 2007-2008 on alkamaisillaan, ja kesän aikana on vahvistettu tulevan kauden valmentajat. Päävalmentajana jatkaa Vladimir Kuksinski, mutta uutena tuntivalmentajana aloittaa 6.8. hämeenlinnalaissyntyinen liikuntaneuvoja Anniina Mäkelä. Lisäksi valmentaja- ja vastuuohjaajatiimiin kuuluu luistelukouluvastaavaa Satu Hautala, tuntivalmentaja Tatjana Kuksinskaja sekä mahdollisesti ohjelmien teossa Hanna Elo.
RSS ATOM