Ajankohtaista

II Kenraaliharjoitus meni torstaina 23.4. mainiosti... Ohessa muutama kuva illan tunnelmista. Sunnuntaina esityksessä on lavasteet valmiina, meikit päällä ja asut viimeisteltyjä - enää 3 yötä näytökseen!
Tiedote 2. kenraalista ja kevätnäytöspäivän kulusta
Tänä keväänä on neljä jääharjoitusta uudessa jäähallissa
Alla näette luistelujärjestyksen ja aikataulutukset.
Uudet aikataulut ja vanhempaininfot lisätty!
Noin 50 Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n luistelijaa osallistui seuran ja Seinäjoen mestaruuskilpailuihin sunnuntai-iltapäivänä 29.3.2009. Kisailijoita riitti reilut 3 -vuotiaasta juuri autonajokortin hankkineisiin, ja kisat sujuivat leppoisassa hengessä.
Uusi palsta avattu!
Yksi Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n kauden huipennuksista eli kevätnäytös lähestyy. Tämän vuoden teema on luistelijoiden ehdotuksista valittuna "Tarzan", ja voi vain odottaa sitä viidakon elävien vyöryä jäälle. Tapahtumapäivänä on sunnuntai 26.4.2009 seuraavasti: sunnuntaina klo 17 on kaikille avoin yleisönäytös. Koululaisnäytöstä tänä vuonna emme järjestä ollenkaan.
Kevään kevätnäytös teemalla Tarzan lähestyy. Valmistaudu teemaan katsomalla kuva-albumeja (9 kpl), jotka on löydettävissä netistä Seitl:n näytöksistä !
Yksi Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n kauden huipennuksista eli kevätnäytös lähestyy. Tämän vuoden teema on luistelijoiden ehdotuksista valittuna "Tarzan", ja voi vain odottaa sitä viidakon elävien vyöryä jäälle. Tapahtumapäivinä ovat 26.-27.4.2009 seuraavasti: sunnuntaina klo 17 on ns. yleisönäytös ja maanantaina klo 9 koululaisten ja päiväkoti-ikäisten näytös.
I-Print -talkoot ovat taantuman vuoksi vähentyneet, mutta tarve lisärahoitukselle säilyy. Wall Sport Oy on tarjonnut seurallemme mahdollisuuden ottaa Iltasanomat -kortteja välitettäväksi, ja seuran johtokunta on päättänyt ottaa mahdollisuuden vastaan.
Sunnuntaina 29.3.2009 klo 12.00-18.00 järjestetään SeiTl:n omat mestaruuskisat ja samalla kaupungin mestaruuskilpailut. KAIKILLA seuran luistelijoilla on mahdollisuus osallistua niihin - tämä on hyvä mahdollisuus kokeilla kilpataitoluistelua vaikka ensimmäistä kertaa! Tervetuloa!
Kiinnostaisiko Sinua muodostelmaluistelu?
SeiTl:n Viivi Koivumäki luisteli sunnuntaina 8.2. Lappeenrannassa Debytanttien 2. valintakilpailussa hienosti!
Luistelukouluryhmien ja jatkoryhmien kevätkausi alkoi maanantaina 12.1. luisteluharjoituksella vanhassa hallissa tutun aikataulun mukaan.
RSS ATOM