Ajankohtaista

Noin 50 Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n luistelijaa osallistui seuran ja Seinäjoen mestaruuskilpailuihin sunnuntai-iltapäivänä 29.3.2009. Kisailijoita riitti reilut 3 -vuotiaasta juuri autonajokortin hankkineisiin, ja kisat sujuivat leppoisassa hengessä.
Uusi palsta avattu!
Yksi Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n kauden huipennuksista eli kevätnäytös lähestyy. Tämän vuoden teema on luistelijoiden ehdotuksista valittuna "Tarzan", ja voi vain odottaa sitä viidakon elävien vyöryä jäälle. Tapahtumapäivänä on sunnuntai 26.4.2009 seuraavasti: sunnuntaina klo 17 on kaikille avoin yleisönäytös. Koululaisnäytöstä tänä vuonna emme järjestä ollenkaan.
Kevään kevätnäytös teemalla Tarzan lähestyy. Valmistaudu teemaan katsomalla kuva-albumeja (9 kpl), jotka on löydettävissä netistä Seitl:n näytöksistä !
Yksi Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n kauden huipennuksista eli kevätnäytös lähestyy. Tämän vuoden teema on luistelijoiden ehdotuksista valittuna "Tarzan", ja voi vain odottaa sitä viidakon elävien vyöryä jäälle. Tapahtumapäivinä ovat 26.-27.4.2009 seuraavasti: sunnuntaina klo 17 on ns. yleisönäytös ja maanantaina klo 9 koululaisten ja päiväkoti-ikäisten näytös.
I-Print -talkoot ovat taantuman vuoksi vähentyneet, mutta tarve lisärahoitukselle säilyy. Wall Sport Oy on tarjonnut seurallemme mahdollisuuden ottaa Iltasanomat -kortteja välitettäväksi, ja seuran johtokunta on päättänyt ottaa mahdollisuuden vastaan.
Sunnuntaina 29.3.2009 klo 12.00-18.00 järjestetään SeiTl:n omat mestaruuskisat ja samalla kaupungin mestaruuskilpailut. KAIKILLA seuran luistelijoilla on mahdollisuus osallistua niihin - tämä on hyvä mahdollisuus kokeilla kilpataitoluistelua vaikka ensimmäistä kertaa! Tervetuloa!
Kiinnostaisiko Sinua muodostelmaluistelu?
SeiTl:n Viivi Koivumäki luisteli sunnuntaina 8.2. Lappeenrannassa Debytanttien 2. valintakilpailussa hienosti!
Luistelukouluryhmien ja jatkoryhmien kevätkausi alkoi maanantaina 12.1. luisteluharjoituksella vanhassa hallissa tutun aikataulun mukaan.
EM-kisajäällä Helsingissä 20.-25.1.2009 on varmuudella nähtävissä seinäjokelaisväriä. Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n luistelijat Aliisa Haapala ja Essi Gröhn pääsivät EM-kisojen loppunäytökseen "kukkaistytöiksi". Me kaikki onnittelemme tyttöjä EM-kisojen loppunäytökseen pääsystä.
Kokkolassa järjestettiin 10.-11.1.2009 Pohjoisen alueen aluemestaruuskisat. Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n luistelijoita osallistui kisoihin ilahduttavan moni, reilusti yli 30 luistelijaa näytti osaamistaan Kokkolan jäähallissa. SeiTl:n luistelijat saavuttivat myös mukavasti menestystä aluemestaruuskisoissa: saaliina oli niin mestaruuksia, hopeasijoja, pronssisijoja ja muuten vain hyviä suorituksia
Luistelukouluryhmien ja jatkoryhmien kevätkausi alkaa maanantaina 12.1. luisteluharjoituksella vanhassa hallissa tutun aikataulun mukaan.
Tervetuloa uudet kuntoluistelijat mukaan
Maanantaina Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n ryhmät viettävät Joulujuhlaa kahdessa ryhmässä Seinäjoen uudemmassa jäähallissa.
RSS ATOM