Ajankohtaista

Kauden päätöstilaisuus järjestetään viime vuoden tapaan Frami D:n kahvio Fiinissä alkaen klo 18 kahvi/mehutarjoilulla. Jaossa myös kevätarpajaisten voittoja. Alla tilaisuuden ohjelma. Tervetuloa!
Täältä löytyvät saapumisohjeet sunnuntain näytökseen. Luistelukoululaisilla on omat erityisohjeet "Nordea luistelukoulu -tiedottaa" -kansiossa, jonne pääset klikkaamalla ko. kohtaa vasemmasta palkista. Kannattaa olla mieluummin liian ajoissa kuin myöhässä!
II Kenraaliharjoitus meni torstaina 23.4. mainiosti... Ohessa muutama kuva illan tunnelmista. Sunnuntaina esityksessä on lavasteet valmiina, meikit päällä ja asut viimeisteltyjä - enää 3 yötä näytökseen!
Tiedote 2. kenraalista ja kevätnäytöspäivän kulusta
Tänä keväänä on neljä jääharjoitusta uudessa jäähallissa
Alla näette luistelujärjestyksen ja aikataulutukset.
Uudet aikataulut ja vanhempaininfot lisätty!
Noin 50 Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n luistelijaa osallistui seuran ja Seinäjoen mestaruuskilpailuihin sunnuntai-iltapäivänä 29.3.2009. Kisailijoita riitti reilut 3 -vuotiaasta juuri autonajokortin hankkineisiin, ja kisat sujuivat leppoisassa hengessä.
Uusi palsta avattu!
Yksi Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n kauden huipennuksista eli kevätnäytös lähestyy. Tämän vuoden teema on luistelijoiden ehdotuksista valittuna "Tarzan", ja voi vain odottaa sitä viidakon elävien vyöryä jäälle. Tapahtumapäivänä on sunnuntai 26.4.2009 seuraavasti: sunnuntaina klo 17 on kaikille avoin yleisönäytös. Koululaisnäytöstä tänä vuonna emme järjestä ollenkaan.
Kevään kevätnäytös teemalla Tarzan lähestyy. Valmistaudu teemaan katsomalla kuva-albumeja (9 kpl), jotka on löydettävissä netistä Seitl:n näytöksistä !
Yksi Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n kauden huipennuksista eli kevätnäytös lähestyy. Tämän vuoden teema on luistelijoiden ehdotuksista valittuna "Tarzan", ja voi vain odottaa sitä viidakon elävien vyöryä jäälle. Tapahtumapäivinä ovat 26.-27.4.2009 seuraavasti: sunnuntaina klo 17 on ns. yleisönäytös ja maanantaina klo 9 koululaisten ja päiväkoti-ikäisten näytös.
I-Print -talkoot ovat taantuman vuoksi vähentyneet, mutta tarve lisärahoitukselle säilyy. Wall Sport Oy on tarjonnut seurallemme mahdollisuuden ottaa Iltasanomat -kortteja välitettäväksi, ja seuran johtokunta on päättänyt ottaa mahdollisuuden vastaan.
Sunnuntaina 29.3.2009 klo 12.00-18.00 järjestetään SeiTl:n omat mestaruuskisat ja samalla kaupungin mestaruuskilpailut. KAIKILLA seuran luistelijoilla on mahdollisuus osallistua niihin - tämä on hyvä mahdollisuus kokeilla kilpataitoluistelua vaikka ensimmäistä kertaa! Tervetuloa!
Kiinnostaisiko Sinua muodostelmaluistelu?
RSS ATOM