Ajankohtaista

Heti kauden aluksi (1.6.2009-31.5.2010) johtokunta piti järjestäytymiskokouksen. Vastuita oli tarjolla, ja vastuita myös otettiin kiitettävästi vastaan. Myös johtokunnan ulkopuolisia henkilöitä on lupautunut kantamaan kortensa kekoon myös ns. taustatyössä - talkoisiinhan Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n jäseniä on tullut aina hyvin mukaan. Alla on listattu eri toimijoiden yhteystiedot ja heidän vastuualueensa.
Suomen Taitoluisteluliitto on tarjonnut jäsenseuroilleen mahdollisuuden tilata Suomen taitoluistelumaajoukkueen Luhta-fleeceä. Vaate oli kokeiltavana SeiTl:n kauden päättäjäisissä, ja sen tilausaika loppuu la 23.5.2009.
Seinäjoen Taitoluistelijat päätti virallisesti kauden 2008-2009 keskiviikkona 14.5. Frami D:n kahviossa. Vaikka keväinen ilta oli kaunis, tilaisuuteen saapui salillinen väkeä viettämään hetkeä yhdessä ja tietenkin palkittaviksi.
Kauden 2008-2009 päättyessä pidetään jälleen vanhempainiltoja liittyen kuluneeseen ja myös tulevaan kauteen. Vanhempainiltojen pitopaikka on uuden hallin neuvottelutila - tervetuloa!
Kauden päätöstilaisuus järjestetään viime vuoden tapaan Frami D:n kahvio Fiinissä alkaen klo 18 kahvi/mehutarjoilulla. Jaossa myös kevätarpajaisten voittoja. Alla tilaisuuden ohjelma. Tervetuloa!
Täältä löytyvät saapumisohjeet sunnuntain näytökseen. Luistelukoululaisilla on omat erityisohjeet "Nordea luistelukoulu -tiedottaa" -kansiossa, jonne pääset klikkaamalla ko. kohtaa vasemmasta palkista. Kannattaa olla mieluummin liian ajoissa kuin myöhässä!
II Kenraaliharjoitus meni torstaina 23.4. mainiosti... Ohessa muutama kuva illan tunnelmista. Sunnuntaina esityksessä on lavasteet valmiina, meikit päällä ja asut viimeisteltyjä - enää 3 yötä näytökseen!
Tiedote 2. kenraalista ja kevätnäytöspäivän kulusta
Tänä keväänä on neljä jääharjoitusta uudessa jäähallissa
Alla näette luistelujärjestyksen ja aikataulutukset.
Uudet aikataulut ja vanhempaininfot lisätty!
Noin 50 Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n luistelijaa osallistui seuran ja Seinäjoen mestaruuskilpailuihin sunnuntai-iltapäivänä 29.3.2009. Kisailijoita riitti reilut 3 -vuotiaasta juuri autonajokortin hankkineisiin, ja kisat sujuivat leppoisassa hengessä.
Uusi palsta avattu!
Yksi Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n kauden huipennuksista eli kevätnäytös lähestyy. Tämän vuoden teema on luistelijoiden ehdotuksista valittuna "Tarzan", ja voi vain odottaa sitä viidakon elävien vyöryä jäälle. Tapahtumapäivänä on sunnuntai 26.4.2009 seuraavasti: sunnuntaina klo 17 on kaikille avoin yleisönäytös. Koululaisnäytöstä tänä vuonna emme järjestä ollenkaan.
Kevään kevätnäytös teemalla Tarzan lähestyy. Valmistaudu teemaan katsomalla kuva-albumeja (9 kpl), jotka on löydettävissä netistä Seitl:n näytöksistä !
RSS ATOM