Ajankohtaista

Seinäjoen Taitoluistelijat ry käyttää hyvin monenlaisia viestintävälineitä kertoakseen toiminnastaan - tärkeimmät työkalut ovat "sähköisiä".
Vanhan jäähallin pukuhuoneella maanantaina 31.8.2009 klo 19.00-20.00
Syksyn varmoja merkkejä on uusien Luistelukoululaisten "jääkauden" lähestyminen. Kaikki luistelukouluryhmämme ovat täynnä, mutta otamme vastaan ilmoittautumisia varasijoille!
Toukokuun viimeisenä torstaina PLU:n Marttilan Kortteerissa järjestämässä tilaisuudessa Seinäjoen Taitoluistelijat ry sai 11 muun pohjalaisen seuran kanssa kaksivuotisen tuen uuden päätoimisen palkkaamiseksi. Kaikkiaan seuratukea päätoimisen palkkaukseen jaettiin 200 seuralle ympäri Suomea; hakijoita oli n. 500 seuraa. Olemme kiitollisia ja tyytyväisiä saamastamme tuesta: SeiTl:n palkkaustuki kohdistuu nuorisopäällikön palkkaukseen, ja uusi toimi alkaa 1.8.2009. Uudeksi nuorisopäälliköksi valittiin Anniina Mäkelä, joka on toiminut seuramme tuntivalmentajana jo kahden viime vuoden ajan.
Kuntoluistelijoiden ja aikuisten muodostelmaluisteluryhmän kausi alkaa yhteisillä oheisharjoituksilla sunnuntaina 9.8.2009 klo 19.00-20.00.
Viime kauden vakuutuksen sisältävien lisenssien voimassaolo päättyy 30.6.2009. Jokaisen luistelijalle on hankittava tarvittavan lisenssi tai ainakin varmistettava vakuutusten kattavuus ennen harjoitusten aloittamista!
Vaikka kunnon kesää vasta odotellaan, on hyvä miettiä tulevan talvikauden luistelutrikoo-asioita. Yhteistyökumppanimmme Lucky Skate on tarjonnut hyvän mahdollisuuden ennakkotilausetuihin - katso lisää alta!
Heti kauden aluksi (1.6.2009-31.5.2010) johtokunta piti järjestäytymiskokouksen. Vastuita oli tarjolla, ja vastuita myös otettiin kiitettävästi vastaan. Myös johtokunnan ulkopuolisia henkilöitä on lupautunut kantamaan kortensa kekoon myös ns. taustatyössä - talkoisiinhan Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n jäseniä on tullut aina hyvin mukaan. Alla on listattu eri toimijoiden yhteystiedot ja heidän vastuualueensa.
Suomen Taitoluisteluliitto on tarjonnut jäsenseuroilleen mahdollisuuden tilata Suomen taitoluistelumaajoukkueen Luhta-fleeceä. Vaate oli kokeiltavana SeiTl:n kauden päättäjäisissä, ja sen tilausaika loppuu la 23.5.2009.
Seinäjoen Taitoluistelijat päätti virallisesti kauden 2008-2009 keskiviikkona 14.5. Frami D:n kahviossa. Vaikka keväinen ilta oli kaunis, tilaisuuteen saapui salillinen väkeä viettämään hetkeä yhdessä ja tietenkin palkittaviksi.
Kauden 2008-2009 päättyessä pidetään jälleen vanhempainiltoja liittyen kuluneeseen ja myös tulevaan kauteen. Vanhempainiltojen pitopaikka on uuden hallin neuvottelutila - tervetuloa!
Kauden päätöstilaisuus järjestetään viime vuoden tapaan Frami D:n kahvio Fiinissä alkaen klo 18 kahvi/mehutarjoilulla. Jaossa myös kevätarpajaisten voittoja. Alla tilaisuuden ohjelma. Tervetuloa!
Täältä löytyvät saapumisohjeet sunnuntain näytökseen. Luistelukoululaisilla on omat erityisohjeet "Nordea luistelukoulu -tiedottaa" -kansiossa, jonne pääset klikkaamalla ko. kohtaa vasemmasta palkista. Kannattaa olla mieluummin liian ajoissa kuin myöhässä!
II Kenraaliharjoitus meni torstaina 23.4. mainiosti... Ohessa muutama kuva illan tunnelmista. Sunnuntaina esityksessä on lavasteet valmiina, meikit päällä ja asut viimeisteltyjä - enää 3 yötä näytökseen!
Tiedote 2. kenraalista ja kevätnäytöspäivän kulusta
RSS ATOM