Ajankohtaista

Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n nettisivuja on uudistettu taustalla jo reilun kuukauden ajan. Vaikka uudistustyö ei vielä olekaan valmis, otetaan nettisivut käyttöön. Tämän takia pyydämme ymmärrystä, jos kaikki asiat eivät löydykään sujuvasti nykysivuilta!
"Hovikuvaajamme" Vesa Kuusisto vietti pitkän sunnuntai-päivän 25.10. seuran omissa kisoissa kameroineen, ja hän otti kaikkien oman seuran luistelijoiden luistelusuoritukset nauhalle. Nyt niitä voi tilata!
Kulunut viikko oli vauhdikas kilpailuissa: viime viikonloppuna oli kisat kotihallissa, Pyhäinpäiväviikonloppuna järjestettiin samanaikaisesti kilpailut sekä Keuruulla että Raumalla. Keuruulla oli KeuPa HT:n kutsukilpailut ja Raumalla Junioreiden valintakilpailut.
Maanantaina 28.9. toteutuu jälleen ISU-sarjalaisten kilpailuohjelmien tarkistus. Saamme vieraaksemme taitoluistelutuomari Leena Laaksosen, joka katsoo ohjelmat ja antaa palautteen luistelijoille heidän sarjavaatimustensa pohjalta.
Vanhemmat kokoontuivat yhteiseen infotilaisuuteen 14.9.2009
Lähes 100 innokasta luistelukoululaista aloitti kauden 2009-2010
Seinäjoen Taitoluistelijat ry käyttää hyvin monenlaisia viestintävälineitä kertoakseen toiminnastaan - tärkeimmät työkalut ovat "sähköisiä".
Vanhan jäähallin pukuhuoneella maanantaina 31.8.2009 klo 19.00-20.00
Syksyn varmoja merkkejä on uusien Luistelukoululaisten "jääkauden" lähestyminen. Kaikki luistelukouluryhmämme ovat täynnä, mutta otamme vastaan ilmoittautumisia varasijoille!
Toukokuun viimeisenä torstaina PLU:n Marttilan Kortteerissa järjestämässä tilaisuudessa Seinäjoen Taitoluistelijat ry sai 11 muun pohjalaisen seuran kanssa kaksivuotisen tuen uuden päätoimisen palkkaamiseksi. Kaikkiaan seuratukea päätoimisen palkkaukseen jaettiin 200 seuralle ympäri Suomea; hakijoita oli n. 500 seuraa. Olemme kiitollisia ja tyytyväisiä saamastamme tuesta: SeiTl:n palkkaustuki kohdistuu nuorisopäällikön palkkaukseen, ja uusi toimi alkaa 1.8.2009. Uudeksi nuorisopäälliköksi valittiin Anniina Mäkelä, joka on toiminut seuramme tuntivalmentajana jo kahden viime vuoden ajan.
Kuntoluistelijoiden ja aikuisten muodostelmaluisteluryhmän kausi alkaa yhteisillä oheisharjoituksilla sunnuntaina 9.8.2009 klo 19.00-20.00.
Viime kauden vakuutuksen sisältävien lisenssien voimassaolo päättyy 30.6.2009. Jokaisen luistelijalle on hankittava tarvittavan lisenssi tai ainakin varmistettava vakuutusten kattavuus ennen harjoitusten aloittamista!
Vaikka kunnon kesää vasta odotellaan, on hyvä miettiä tulevan talvikauden luistelutrikoo-asioita. Yhteistyökumppanimmme Lucky Skate on tarjonnut hyvän mahdollisuuden ennakkotilausetuihin - katso lisää alta!
RSS ATOM