Ajankohtaista

Syksystä 2009 on valmisteltu Seinäjoen Taitoluistelijat ry:lle uusia nettisivuja. Nettisivusto pohjautuu Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n yhteistyökumppani Optinetin Seurasaitti-tuotteeseen.
Laskiaissunnuntai ja Ystävänpäivä 14.2.2010 on seuramme seuraava yhteinen tapahtumapäivä.
Vuoden 2010 alusta Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n uutena yhteistyökumppanina aloitti Seinäjoen Lääkäritalo.
Seuran luistelijoille järjestettiin syksyllä ehdotuskysely kevätnäytöksen teemoista. Eniten suosiota sai Pocahontas, joka on Disneyn tarinoihin perustuva klassikkotarina.
Seura on hankkinut pienen välivaraston Spinner -piruettilusikkoja.
Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n nettisivuja on uudistettu taustalla jo reilun kuukauden ajan. Vaikka uudistustyö ei vielä olekaan valmis, otetaan nettisivut käyttöön. Tämän takia pyydämme ymmärrystä, jos kaikki asiat eivät löydykään sujuvasti nykysivuilta!
"Hovikuvaajamme" Vesa Kuusisto vietti pitkän sunnuntai-päivän 25.10. seuran omissa kisoissa kameroineen, ja hän otti kaikkien oman seuran luistelijoiden luistelusuoritukset nauhalle. Nyt niitä voi tilata!
Kulunut viikko oli vauhdikas kilpailuissa: viime viikonloppuna oli kisat kotihallissa, Pyhäinpäiväviikonloppuna järjestettiin samanaikaisesti kilpailut sekä Keuruulla että Raumalla. Keuruulla oli KeuPa HT:n kutsukilpailut ja Raumalla Junioreiden valintakilpailut.
Maanantaina 28.9. toteutuu jälleen ISU-sarjalaisten kilpailuohjelmien tarkistus. Saamme vieraaksemme taitoluistelutuomari Leena Laaksosen, joka katsoo ohjelmat ja antaa palautteen luistelijoille heidän sarjavaatimustensa pohjalta.
Vanhemmat kokoontuivat yhteiseen infotilaisuuteen 14.9.2009
Lähes 100 innokasta luistelukoululaista aloitti kauden 2009-2010
Seinäjoen Taitoluistelijat ry käyttää hyvin monenlaisia viestintävälineitä kertoakseen toiminnastaan - tärkeimmät työkalut ovat "sähköisiä".
RSS ATOM