Ajankohtaista

Ystävänpäivän ja Laskiaissunnuntain iltana Seinäjoen Taitoluistelijat ry järjesti "Koko perheen jääjuhlan" yhteistyössä LC Seinäjoki-Törnävän ja Seinäjoen kaupungin liikuntatoimen kanssa. Koko perheen jääjuhla oli yksi Seinäjoen 50-vuotisjuhlatapahtumia.
Seinäjoen Taitoluistelijat ry järjesti yhdessä LC Seinäjoki-Törnävän ja Seinäjoen kaupungin liikuntatoimen kanssa ”Koko perheen jääjuhlan” sunnuntaina 14.2.2010. Tapahtuman avasi Seinäjoen oma ministeri Paula Risikko, joka ehti paikalle Aino-tyttärensä kanssa ennen Helsingin junan lähtöä. Koko perheen jääjuhlaan osallistui 500-600 lasta, nuorta, aikuista ja senioria.
Pietarsaaressa käytiin 6.-7.2. Suomen Taitoluisteluliiton Pohjoisen alueen aluemestaruuskilpailut. Seinäjoen Taitoluistelijat olivat mukana monien luistelijoiden voimalla, ja mukavaa menestystä tuli.
Syksystä 2009 on valmisteltu Seinäjoen Taitoluistelijat ry:lle uusia nettisivuja. Nettisivusto pohjautuu Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n yhteistyökumppani Optinetin Seurasaitti-tuotteeseen.
Laskiaissunnuntai ja Ystävänpäivä 14.2.2010 on seuramme seuraava yhteinen tapahtumapäivä.
Vuoden 2010 alusta Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n uutena yhteistyökumppanina aloitti Seinäjoen Lääkäritalo.
Seuran luistelijoille järjestettiin syksyllä ehdotuskysely kevätnäytöksen teemoista. Eniten suosiota sai Pocahontas, joka on Disneyn tarinoihin perustuva klassikkotarina.
Seura on hankkinut pienen välivaraston Spinner -piruettilusikkoja.
Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n nettisivuja on uudistettu taustalla jo reilun kuukauden ajan. Vaikka uudistustyö ei vielä olekaan valmis, otetaan nettisivut käyttöön. Tämän takia pyydämme ymmärrystä, jos kaikki asiat eivät löydykään sujuvasti nykysivuilta!
"Hovikuvaajamme" Vesa Kuusisto vietti pitkän sunnuntai-päivän 25.10. seuran omissa kisoissa kameroineen, ja hän otti kaikkien oman seuran luistelijoiden luistelusuoritukset nauhalle. Nyt niitä voi tilata!
RSS ATOM