Ajankohtaista

Harjoitukset alkavat viikolla 36
Vanhempia ja luistelijoita pyydetään olemaan ko. luistelijaa/ryhmää koskevissa asioissa yhteydessä ryhmänsä vastuuvalmentajaan.
Vanhempainillat pidetään vanhalla jäähallilla, paikalla valmentajat sekä johtokunnan jäseniä. Asioina mm. kauden käytännön asiat ja muuta infottavaa. Tervetuloa!! Kilpa- ja kehitysryhmille järjestetään vanhempainillat seuraavasti;
Juniori Hermes Taitoluistelijat ry järjestää Kokkolassa 17-18.9.2011 perinteisen Jackson Haines Memorial Cup kutsukilpailun, johon seuramme on saanut kutsun. Kilpailusta löytyy seuramme kaikille kilpaluistelijoille sarja!
Hintoja tarkistettu
Lauantaina 20.8 klo vanhan jäähallin aulassa klo 11-15
Ilmoittautuminen sekä uusille että vanhoille jatkaville luistelijoille
Kausi alkaa portaittaisesti eri ryhmillä
Urakka valmistui perinteiseen tapaan yhdessä illassa
Vielä voi ilmoittautua! Muutamankin tunnin työpanos on tärkeä!
Vielä tarvitaan täydennyshenkilöitä mukaan perinteisiin siivoustalkoisiin! Viime vuonna mukana oli lähes 50 aikuista, ja urakasta selvittiin ripeästi. Tule mukaan vaikka lyhyemmäksi aikaa tai myöhemmin, kaikki APU on ENEMMÄN KUIN TERVETULLUTTA!!
Uusilla ryhmäjaoilla (alla) pyritään kehittämään Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n kilpailullista tasoa entisestään tulevina vuosina. Tästä linjauksesta on seuran johtokunta päättänyt strategiapohdinnoissaan kevään 2010 ja 2011 aikana. Valmentajat ovat sijoittaneet luistelijat taitotason ja kilpasarjan mukaan ryhmiin, mukautuen esitettävään ryhmäkaavioon (alla). Jokaisessa ryhmässä on tietyt vaatimukset, joiden puitteissa luistelijat sijoitetaan hänelle sopivaan ryhmään. Näin ollen valmennuksen laatu paranee huomattavasti jokaisessa ryhmässä. Ryhmäkohtaisiin vaatimuksiin vaikuttavat osaltaa Suomen Taitoluisteluliitolta tulevat kilpailuun liittyvät linjaukset ja tulevaisuuden näkymät.
RSS ATOM