Ajankohtaista

Muutamia muutoksia on jouduttu tekemmään aikatauluun viikoille 37 ja 38 valmentajaresurssien ja jääaikojen takia. Korjaukset ovat merkitty aikatauluihin lihavoidulla tekstillä.
Voimisteluoheiset K1, A1, N1, N2, T1, T2 ja kehitysryhmäläisille alkavat ensi viikolla, viikolla 37, seuraavanlaisesti;
Seinäjoen Taitoluistelijat ry järjestää perinteisesti kutsukilpailut 1-2.10 Seinäjoella. Kutsukilpailuihin on kutsuttu mukaan seuroja Pohjoisen alueelta ja lisäksi muutamia seuroja muualta.
Ryhmän omalla harjoitustunnilla järjestetaan puhtaallamenot Kokkolan Jackson Haines kilpailuihin osallistuville kilpailijoille seuraavasti;
Viikoille 36-38 tehdyt aikataulut antavat hiukan suuntaa vakiovuoroista. Valitettavasti kilpailut, muuta tapahtumat ja pätkissä saatu jääaika hieman hankaloittaa kaikille ryhmille tehtävää vakioaikataulua. Ryhmille, jotka harjoittelevat 1-3 kertaa viikossa pyrimme pitämään samat harjoitusajat läpi kauden. Jääajat voivat kuitenkin vaihdella sen mukaan, saammeko jollekin jaksolle enemmän tai vähemmän jäätä ja mihin aikaan.
Harjoitukset alkavat viikolla 36
Vanhempia ja luistelijoita pyydetään olemaan ko. luistelijaa/ryhmää koskevissa asioissa yhteydessä ryhmänsä vastuuvalmentajaan.
Vanhempainillat pidetään vanhalla jäähallilla, paikalla valmentajat sekä johtokunnan jäseniä. Asioina mm. kauden käytännön asiat ja muuta infottavaa. Tervetuloa!! Kilpa- ja kehitysryhmille järjestetään vanhempainillat seuraavasti;
Juniori Hermes Taitoluistelijat ry järjestää Kokkolassa 17-18.9.2011 perinteisen Jackson Haines Memorial Cup kutsukilpailun, johon seuramme on saanut kutsun. Kilpailusta löytyy seuramme kaikille kilpaluistelijoille sarja!
RSS ATOM