Ajankohtaista

Valitettavasti jouduimme tekemään muutamia muutoksia aikaisempiin aikatauluihin verrattuna valmentaja- sekä jääaikaresurssit huomioon ottaen.
WasaCup kutsu! (15.9.2011)
Perinteinen WasaCup 2011 järjestetään tänä vuonna 14-16.10.
Muutamia muutoksia on jouduttu tekemmään aikatauluun viikoille 37 ja 38 valmentajaresurssien ja jääaikojen takia. Korjaukset ovat merkitty aikatauluihin lihavoidulla tekstillä.
Voimisteluoheiset K1, A1, N1, N2, T1, T2 ja kehitysryhmäläisille alkavat ensi viikolla, viikolla 37, seuraavanlaisesti;
Seinäjoen Taitoluistelijat ry järjestää perinteisesti kutsukilpailut 1-2.10 Seinäjoella. Kutsukilpailuihin on kutsuttu mukaan seuroja Pohjoisen alueelta ja lisäksi muutamia seuroja muualta.
Ryhmän omalla harjoitustunnilla järjestetaan puhtaallamenot Kokkolan Jackson Haines kilpailuihin osallistuville kilpailijoille seuraavasti;
Viikoille 36-38 tehdyt aikataulut antavat hiukan suuntaa vakiovuoroista. Valitettavasti kilpailut, muuta tapahtumat ja pätkissä saatu jääaika hieman hankaloittaa kaikille ryhmille tehtävää vakioaikataulua. Ryhmille, jotka harjoittelevat 1-3 kertaa viikossa pyrimme pitämään samat harjoitusajat läpi kauden. Jääajat voivat kuitenkin vaihdella sen mukaan, saammeko jollekin jaksolle enemmän tai vähemmän jäätä ja mihin aikaan.
Harjoitukset alkavat viikolla 36
RSS ATOM