Viikon 16 aikataulusta

8.4.2013

Tässä joitain huomioita viikon 16 aikataulusta.

Luistelukoulut ovat palanneet maanantaille ja lauantaille. Maanantain osalta luistelukoulun aika on klo 17.00-17.45 ja jatkoryhmien klo 17.45-18.30. Lauantain luistelukoulujen aika on klo 10.15-11.00. Kenraaliharjoituksen suhteen tulee tarkempaa tietoa ajasta sähköpostitse ja tietoa tulee myös uutisiin. Luistelukoulun jumpat jatkuvat vielä ja niihin toivotaan aktiivista osallistumista.

Kilparyhmillä on poikkeuksellisesti maanantaina harjoituksia myöhään iltaan asti. K1 ja A1 ryhmillä on aamujäät maanantaina ja tostaina. Ilmoittautumiset Riitalle!

Ohjelmien harjoittelua varten on kolme näytösharjoitusta jäällä ja kaksi näytösoheisharjoittelua. Uutisiin tulee tietoa, ketkä näihin osallistuvat. Valmentajilta saa lisätietoja.

Perjantaina on 1. kenraali ja sen aikataulusta ja järjestyksestä tulee tarkempaa tietoa uutisiin ja myös ryhmävastaavien kautta sähköpostitse.

Kenraalien vuoksi perjantain jumppa peruuntuu ja siirtyy lauantaille lyseon alasaliin. Jumppiin osallistuvat myös ryhmiä jotka eivät aiemmin ole olleet jumpassa. Katso oman ryhmän osallistuminen jumppaan.

Sunnuntaina 21.4 on tämän kevään viimeinen tanssitunti. Kaikki mukaan!