Yksinluistelijat kilpailuissa Pietarsaaressa ja Tampereella

17.1.2015

Tänään on tiivis kilpailupäivä, kun yksinluistelijamme ovat sekä Pietarsaaressa kutsukilpailussa että Tampereella valintakilpailussa kilpailemassa. Tampereen valintakilpailu jatkuu myös huomenna sunnuntaina.

Pietarsaaren kutsukilpailuun osallistuu seuramme 33 luistelijaa.  Edustajiamme on kaikissa kilpailun sarjoissa.  Kilpailu alkaa jo heti aamulla klo 8 ja päättyy illansuussa klo 19.  Kilpailutulokset päivittyvät Pietarsaaren sivuille ja kooste niistä on luettavissa myös seuramme sivuilta viimeistään sunnuntaina. 

 

Tampereella on käynnissä Junioreiden 2. valintakilpailu kahdessa eri lohkossa.  Tiia Loppi kilpailee lohkossa III.  Kilpailu alkaa lauantaina lyhytohjelmalla ja Tiia luistelee noin klo 11-12 välillä.  Tuloksia on odotettavissa aikaisintaan klo 14 jälkeen.  Valintakilpailu jatkuu sunnuntaina vapaaohjelmalla, jonka luistelujärjestys selviää lyhytohjelmakilpailun tulosten perusteella.  Vapaaohjelmakilpailu luistellaan sunnuntaina klo 10-13.35.  Tuloksia voit seurata Kooveen sivuilta ja ne ilmestyvät myös seuramme sivuille.

 

Onnea ja menestystä kaikille kilpailijoillemme!