Luistelijoiden ilmoittautumiset kaudelle 2017-2018 sekä yhteystietojen päivitys

Ilmoittautuminen


Tervetuloa Seinäjoen Taitoluistelijoihin!

Jokainen luistelija ilmoittautuu tällä lomakkeella Seinäjoen Taitoluistelijat ry:n toimintaan kaudeksi 2017/18. Luistelijat ilmoitetaan erikseen kukin omalla lomakkeellaan. llmoittautumislomakkeiden kautta haluamme varmistaa yhteystietojemme ajantasaisuuden mm. tiedotusta varten. Myös yhdistyslaki edellyttää seuran pitävän yllä ajan tasalla olevaa jäsenluetteloa.

Jos luistelee kahdessa ryhmässä (esim. T-ryhmä ja muokka), molempiin ryhmiin ilmoittaudutaan erikseen.

Luistelevat sisarukset ilmoitetaan kaikki erikseen, samalla ilmoituksella voi siis ilmoittaa vain yhden luistelijan kerrallaan.

Otamme uusia luistelijoita alla oleviin ryhmiin:

- Luistelukouluun (3-7-vuotiaat tytöt ja pojat)

- Erityislasten luistelukouluryhmään tyttöjä ja poikia, ei ikärajoituksia.

- Salamat-ryhmään (poikien kehitysryhmä)

- Kuntoluisteluun, aikuisille, jääaika sunnuntaisin.

- IceFlowers-harrastajaryhmään, kouluikäisille lapsille.

                                                 ♦   ♦      ♦   ♦   ♦   ♦ 

KEHITYSRYHMIIN Tähdet (pienimpien kehitysryhmä), Jalokivet (isompien kehitysryhmä) sekä RiverStars (muodostelmaluistelun kehitysryhmä) voi ilmoittautua kokeilukertojen jälkeen heti kun valmentaja vahvistaa ryhmään pääsyn.

K-ryhmäläiset, JX-ryhmäläiset, T-ryhmäläiset, Tintit ja Timantit ilmoittautuvat ryhmäsiirtojen jälkeen. Jos oma ryhmä on epäselvä ota yhteyttä Petra Ranta-Ahoon petra.ranta-aho@hotmail.com. Ryhmäsiirrot voimassa toukokuun alusta alkaen.

Muodostelmaluistelijat ilmoittautuvat valmentajan jakamiin joukkueisiin. Jos joukkueista kysyttävää, ota yhteyttä valmentajiin, Noora Hintsa noora.hintsa@gmail.com (Juniorit ja Seniorit) tai Janina Ahokas janina.seitl@gmail.com (Tulokkaat ja Noviisit), Katja Viertoma katja.viertoma@netikka.fi (Aikuiset) Joukkuesiirrot voimassa toukokuun alusta alkaen.

Kaikkiin muodostelmaluistelujoukkueisiin mahtuu vielä uusia luistelijoita (aikaisempi luistelukokemus välttämätön)!

KEHITYSRYHMÄ             RiverStars (6-11v.)
TULOKKAAT                  RiverDolls (alle 12v.)
KANSALLISET NOVIISIT   RiverFalls (alle 15v.)
KANSALLISET JUNIORIT  RiverPearls (alle 19v.)
KANSALLISET SENIORIT  RiverX (yli 18v.)
AIKUISET                      Riverettes (25 - 80v)
AIKUISET                      RiverBulls (miehet yli 18v.)

Kilpaluistelijat huom! Huolehdi myös lisenssin maksusta ennen harjoitusten alkua! Lisätietoja: http://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit/

Ei kilpailevat luistelijat (Timantit, T-ryhmäläiset) jotka eivät kuulu luistelukouluvakuutuksen piiriin, huolehtikaa harrastajalisenssin maksusta ennen harjoitusten alkua. Lisätietoja:http://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit/

*
*
*

Luistelukoulu, IF, Tähdet, Jalokivet ja RiverStars täyttäkää myös hetu-kysely vakuutusta varten erikseen ilmoittautumisen jälkeen. Se löytyy täältä.

*
*
*
*
*

Jäsenmaksu: kaikkien luistelijoiden on oltava seuran jäseniä, ja siksi vaihtoehtoina ovat joko perhejäsenyys tai yksilöjäsenyys. Seura suosittelee perhejäsenmaksua, koska silloin jäsenedut koskevat kaikkia ilmoitettuja jäseniä esimerkiksi uusien seura-asusteiden tilaukset. Jäsenmaksut kaudella 2017/18 ovat: yksilö 25 €, perhe 30 €.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.