Tähtiseura

Seinäjoen Taitoluistelijoille myönnettiin Nuori Suomi - sinetti vuonna 2004. Keväällä 2018 Sinettiseuratoiminta muuttui Tähtiseuratoiminnaksi ja Seinäjoen Taitoluistelijat hyväksyttiin mukaan Tähtiseurojen verkostoon, joka muodostuu seuroista, jotka täyttävät seuratoiminnan laatutekijät. Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Tähtiseurakriteerit tarkastetaan lajiliiton taholta aina kolmen vuoden välein. 

Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma.
Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille.
Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.

Tähtiseurojen verkostoon kuuluminen on seurallemme kunnianosoitus monivuotisesta ja lapsilähtöisestä työstä, jota ammattitaitoiset valmentajat ja taustajoukot ovat vuosia tehneet. Kiitos siitä kuuluu meille kaikille.

Tähtiseura haluaa edistää urheiluseuratoimintaa, jossa jokainen mukana oleva lapsi ja nuori kokee olevansa tärkeä ja saa mahdollisuuden nauttia liikunnasta.

Tärkeä osa Tähtiseura –toimintaa on seuran tekemä toimintalinjaus. Se on tietopaketti joka auttaa selvittämään niitä seuramme toimintaperiaatteita, jossa luistelija taitoluistelua seurassamme harrastaa. Toimintalinjaus on pohja, jolta taitoluistelutoimintaa ylläpidetään ja viedään eteenpäin.

Tähtiseurana Seinäjoen Taitoluistelijat huolehtii siitä, että se toiminnassaan täyttää mm. seuraavat:

  • Seuran toiminta on monipuolista ja kasvatuksellista
  • Seura pitää huolta jokaisesta mukana olevasta lapsesta ja nuoresta
  • Seurassa ohjaajat ovat käyneet lasten ja nuorten ohjaamiseen tarkoitetun koulutuksen
  • Seurassa on koulutettuja valmentajia
  • Seurassa on sovittu lasten urheilun pelisäännöistä yhdessä lasten vanhempien ja lasten kanssa
  • Seuralle on laadittu kirjallinen toimintalinjaus

Seuran toimintalinja löytyy täältä. Lisätietoa Tähtiseuratoiminnasta löytyy täältä.

Suomen Taitoluisteluliiton eettinen säännöstö löytyy täältä jota Seinäjoen Taitoluistelijat ry on myös sitoutunut noudattamaan.

Suomen Taitoluisteluliiton kurinpitosäännöstö löytyy täältä jota Seinäjoen Taitoluistelijat ry on myös sitoutunut noudattamaan.

Tästä linkistä SUEK:in ILMOita urheilurikkomuksista sivustolle.

Tästä linkistä ET OLE YKSIN -sivustolle

Tervetuloa mukaan toimintaamme!