Korvaustunnit muissa ryhmissä ja omavastuut kk-maksuissa

KORVAUSTUNNIT MUISSA RYHMISSÄ:

 

Jos luistelijalla on perustellusta syystä  (koulun tai muiden harrastusten takia) este oman ryhmän johonkin harjoitukseen osallistumiselle (lomamatkat, sairastuminen tai esim. syntymäpäivät ei ole syy tuntien korvaamiselle!), voi hän valmentajan luvalla tehdä harjoituksen toisen ryhmän tunnilla. Valmentaja päättää sopivan korvaustunnin.

Lupa on kysyttävä aina etukäteen ja mahdollisimman hyvissä ajoin.

Kun luistelija tulee muun ryhmän tunnille korvaamaan, harjoittelee hän ko. ryhmän mukana (valmentajan tuntisuunnitelman mukaisesti) tai omatoimisesti häiritsemättä normaalin tunnin kulkua.

 

OMAVASTUUT SAIRAUSTILANTEISSA

Luistelijoiden omavastuut ovat seuraavat:

1 kuukausi, jos jääharjoituksia on kerran viikossa

2 viikkoa, jos jääharjoituksia on 2 kertaa viikossa

1 viikko, jos jääharjoituksia on 3-4 kertaa viikossa

½ viikkoa, jos jääharjoituksia on 5-6 kertaa viikossa

Poissaoloiksi hyväksytään lääkärintodistuksella sairaslomat. Ilmoita sairaspoissaoloista oman ryhmän valmentajan lisäksi laskuttamisesta vastaavalle. Lääkärintodistus toimitetaan siis seurasihteeri Sari Seitulle, puh. 044-0765535 ja sähköposti taitoluistelu@plu.fi. Lomamatkat tai omat menot tms. eivät pienennä kuukausimaksua.

 
ILMOITUS LUISTELUN LOPETTAMISESTA

Jos lapsesi lopettaa luistelun, ilmoita siitä mahdollisimman pian ryhmävastaavalle ja seurasihteeri Sari Seitulle, puh. 044-0765535 tai sähköposti taitoluistelu@plu.fi. Näin vältytään turhilta laskutuksilta. Kausimaksuja ei palauteta!