Luistelukoulun poikaryhmät

Luistelukoulussa on omat ryhmät pojille. 

Lumiukot -ryhmässä luistelevat innokkaat aloittelijat (pääasiassa n. 3-5v). Kauden aikana opetellaan mm. erilaisia jarrutuksia, liikkumista takaperin sekä erilaisia liukuja perusluistelua unohtamatta. Vipinää tämän ryhmän harjoituksista ei puutu!

Jääkarhut –ryhmän luistelijat ovat vauhdikkaita ja usein hieman Lumiukkoja isompia (n. 5-8v) poikia, jotka luistelevat ensimmäistä tai toista vuotta ja osaavat jo liikkua luistimilla monipuolisesti ja vauhdikkaastikin. Kuluvan kauden aikana harjoitellaan mm. monipuolisesti perusluistelua eteen ja taaksepäin, erilaisia liukuja ja piruetteja sekä pieniä hyppyjä. Myös jarrutukset on syytä opetella hyvin kun vauhti lisääntyy. Tervetuloa tutustumaan menevään joukkoomme!

Onko taitoluistelusta kiinnostuneella pojallasi jo aiempaa luistelukokemusta - esim. muista jäälajeista tai ahkerasta omatoimisesta luistelusta? Luistelukoulun Jääkarhut-ryhmä on silloin hyvä ensipotku taitoluistelun pariin! Valmentajat ohjaavat taitojen karttuessa nopeasti luistelukoulun poikia myös kehitysryhmiin.