Katja Viertoma

Hei! Olen Katja -92 vuonna syntynyt Hyvinkäällä. Muutaman mutkan kautta päätynyt Ilmajoelle, missä olen asunut suurimman osan ajasta. Nykyisin asustelen Seinäjoella.

Taitoluistelun aloitin ollessani 6-vuotias. Siitä lähtien olen ollut luistelun parissa, joko itse luistelijana tai ohjaajana/valmentajana. Yksinluistelussa luistelin 19-vuotiaaksi asti. Kilpailin mm. minit-, silmut-, noviisit- ja aluejuniorit sarjoissa.  Vuosi tuli omasta luistelusta taukoa, jolloin valmensin yksinluistelijoita ja kävin Taitoluistelun I-tason. Vuonna 2012 Seinäjoelle perustettiin Juniori joukkue muodostelmaluisteluun, missä olin mukana alusta alkaen. Muodostelmassa luistelin 3 kokonaista kautta. On ollut mahtavaa kokea niin yksinluistelun kuin muodostelmaluistelun puolet, molemmat lajit ovat antaneet paljon. 

Valmistuin keväällä 2011 merkonomiksi. Työskentelen vakituisena työntekijänä Seinäjoen Keskussairaalalla toimistosihteerinä.  Itse käyn ahkerasti kuntosalilla missä viihdyn noin viisi kertaa viikossa, lisäksi käyn kerran viikossa pitämässä luistelutaitoa yllä, satunnaisesti myös muuta urheilua. Päivistäni ei puutu tekemistä ja kiirettä pitää, mutta tämän kaiken lisäksi on ihana päästä myös valmentamaan ahkeria luistelijoita niin yksinluistelun kuin muodostelman puolellaJ

Olen tähän mennessä suorittanut luistelukoulun ohjaajan perustason ja I-tason valmentajakoulutuksen. Tällä kaudella työskentelen aikuisten joukkueiden Riverettes ja RiverBulls vastuuvalmentajana sekä muilla ryhmillä ja joukkueilla tuntivalmentajana.

Hallilla nähdään!