Tulokkaat - RiverStars

RiverStars 2019-2020

 

RiverStars

RiverStars tulokasjoukkueessa on innokkaita ja aurinkoisia 7-10 vuotiaita harrastajia. Joukkue harjoittelee 2 kertaa viikossa jäällä ja oheisissa. Joukkue kilpailee tulokkaat -sarjassa kaudella 2020-2021.

Jääharjoittelussa panostus on kilpailuohjelman lisäksi yksilötaidoissa sekä muodostelmaluistelun peruselementtien ja perusotteiden oppimisessa. Oheisharjoittelussa panostus on lajitaitoharjoittelun ohella liikuntataitojen oppimisessa, koordinaatioharjoittelussa ja liikkuvuusharjoittelussa.

Harjoitusten lomassa opetellaan myös ryhmässä toimimista, toisten huomioimista ja kannustavaa asennetta, jotka ovat tärkeitä taitoja joukkuelajeissa.Joukkue kokoontuu myös harjoitusten ulkopuolella yhteisiin päivänviettoihin joissa leikitään, tehdään erilaisia yhteistoiminnallisia tehtäviä tai pukeudutaan erilaisten teemojen mukaan!

Harjoittelussa kannustetaan yrittämään rohkeasti ja kehittymään omassa tahdissa. Joukkueessa harjoitellaan hyvällä asenteella pilke silmäkulmassa!

Lisätietoja joukkueesta ja harjoittelusta saat joukkueen vastuuvalmentaja Eveliina Haapalalta: eveliina.haapala(a)hotmail.com

 

VASTUUVALMENTAJA:

Eveliina Haapala

 

VALMENTAJA:

Tanja Mikkilä

 

JOUKKUEENJOHTAJAT:

Jenni Saarijärvi

Sanna-Maija Loukasmäki

 

Seuraa meitä Facebookissa: https://www.facebook.com/riverstarsseitl/

Seuraa meitä Instagramissa: @riverstars_seitl

 

Päivitetty 7.7.2020