Tulokkaat - RiverDolls

RIVERDOLLS

RiverDolls on syksyllä 2010 Seinäjoen Taitoluistelijoihin perustettu muodostelmaluistelujoukkue, josta ei energiaa ja huumorintajua puutu! Joukkue koostuu iloisista ja reippaista 7-11-vuotiaista tytöistä ja joukkue kilpailee tulokas-sarjassa.

Harjoituksissa painotus on jäällä perusluistelutaitojen, elementtitaitojen ja yksilötaitojen kehittämisessä ja oheisharjoittelussa painotetaan perusliikuntataitoihin, lajitaitoihin, kuntopohjan luomiseen, liikkuvuuteen ja ketteryyteen. Ehdottoman tärkeää on myös hyvä joukkuehenki ja yhteen hiileen puhaltaminen, joten harjoittelussa huomioidaan myös ryhmässä toimimisen taidot.

Joukkue harjoittelee jäällä ja oheisissa 3 kertaa viikossa. Lisäksi kausi koostuu kilpailumatkoista ja leireistä, sekä muista yhteisistä hetkistä joukkueen kanssa.

 

Mukaan RiverDollsseihin?

RiverDolls joukkueeseen voit hakea mukaan luistelukoulusta, kehitysryhmästä, IF- ja taitajat ryhmistä, sekä muista yksinluistelun ryhmistä. Luistelijalta edellytetään vähintään muutaman vuoden luistelukokemusta.

Mikäli haluat oppia uutta ja kokea ikimuistoisia hetkiä joukkueessa, ole rohkeasti yhteydessä joukkueen vastuuvalmentajaan Tanja Mikkilään:

tanja.mikkila(at)outlook.com

 

VASTUUVALMENTAJA:

Tanja Mikkilä

tanja.mikkila(a)outlook.com

 

VALMENTAJAT:

Janina Ahokas

Katja Viertoma

 

APUNA VALMENNUKSESSA:

Aliisa Haapala

Eveliina Haapala

 

JOUKKUEENJOHTAJAT:

Anu Saarela

Eija Ollikainen

 

Seuraa meitä Facebookissa: https://www.facebook.com/riverdollsjoukkue/

Seuraa meitä Instagramissa: @riverdolls_seitl

 

 

Päivitetty 9.11.2018