Muodostelman kehitysryhmä RiverKids

 

Muodostelman kehitysryhmä RiverKids

Muodostelman kehitysryhmä RiverKids harjoittelee 2 kertaa viikossa jäällä ja kerran oheisissa.

Painopiste jääharjoittelussa on perusluistelutaidon harjoittelussa ja muodostelmakuvioihin ja temppuihin tutustumisessa. Ryhmän tarkoituksena on antaa valmiudet muodostelmaluistelijan polulla etenemiseen.

Painopiste oheisharjoittelussa on monipuolisten liikuntataitojen oppimisessa, temppujen oppimisessa ja liikkuvuusharjoittelussa. Ryhmä esiintyy kauden aikana erilaisissa tapahtumissa ja jäänäytöksessä.

Harjoitusten lomassa opetellaan myös ryhmässä toimimista, toisten huomioimista ja kannustavaa asennetta, jotka ovat tärkeitä taitoja jokaiselle.

Harjoittelussa kannustetaan yrittämään rohkeasti ja kehittymään omassa tahdissa. Ryhmässä harjoitellaan hyvällä asenteella pilke silmäkulmassa!

Ryhmään otetaan luistelijoita mukaan myös kesken kauden. Lisätietoja ryhmästä ja harjoittelusta saat ryhmän vastuuvalmentajilta Eveliina Haapalalta: eveliina.haapala(at)hotmail.com tai Tanja Mikkilältä : tanja.mikkila(at)outlook.com

 

Kannustamme luistelukoululaisia tutustumaan seuraavan taitotason ryhmiin. Perusliikuntataidot ja lajitaidot kehittyvät harjoitustapahtumien kasvun avulla. Kysy rohkeasti lisää ryhmissä etenemisestä oman ryhmäsi ohjaajalta.