Muodostelman kehitysryhmä RiverKids

Muodostelman kehitysryhmä RiverKids

Harjoitukset

Muodostelman kehitysryhmä RiverKids harjoittelee 2 kertaa viikossa jäällä ja kerran oheisissa. Ryhmä on suunnattu 6-10 vuotiaille luistelijoille. Ryhmään voidaan ottaa kuitenkin nuorempiakin luistelijan alkuja. Ryhmään otetaan luistelijoita mukaan myös kesken kauden.

 

Harjoituskausi

Syyskausi kestää syyskuusta joulukuuhun

Kevätkausi kestää tammikuusta huhtikuuhun

 

Harjoituspäivät

Ryhmällä on kahdesti viikossa jääharjoitus ja kerran viikossa jumppa. Jumppa on toisen jääharjoituksen yhteydessä. Muutokset mahdollisia.

 

Keskiviikkoisin

17.15-18.00 jääharjoitus Energia areenalla

 

Lauantaisin

10.30-11.15 jääharjoitus joko Energia areenalla tai Seinäjoen jäähallilla ja jumppa joko ennen jääharjoitusta tai jääharjoituksen jälkeen.

 

 

Mitä harjoitellaan

Painopiste jääharjoittelussa on perusluistelutaidon harjoittelussa ja muodostelmakuvioihin ja temppuihin tutustumisessa. Ryhmän tarkoituksena on antaa valmiudet muodostelmaluistelijan polulla etenemiseen.

Painopiste oheisharjoittelussa on monipuolisten liikuntataitojen oppimisessa, temppujen oppimisessa ja liikkuvuusharjoittelussa. Ryhmä esiintyy kauden aikana erilaisissa tapahtumissa ja jäänäytöksessä.

Harjoitusten lomassa opetellaan myös ryhmässä toimimista, toisten huomioimista ja kannustavaa asennetta, jotka ovat tärkeitä taitoja jokaiselle.

Harjoittelussa kannustetaan yrittämään rohkeasti ja kehittymään omassa tahdissa. Ryhmässä harjoitellaan hyvällä asenteella pilke silmäkulmassa!

 

Varusteet

Tukevat luistimet suositus, perusluistimet sopivat.Ryhmässä suositellaan kypärän käyttöä tai suojapantaa. Valmentajilta voi kysyä tarvittaessa neuvoa.

Harjoitusvaatteina jäällä liikkumisen mahdollistavat vaatteet ja oheisella jumppaan sopivat sisäliikuntavaatteet. Jumppaan voi ottaa mukaan hyppynarun, tarvittaessa hyppynarun saa harjoituskerralle lainaan seuralta.

Ryhmällä ei muita varustevaatimuksia.

 

Maksut

RiverKids ryhmässä on käytössä kuukausilaskutus, ja kuukausimaksun hinta muodostuu ko. kuukauden toteutuneen harjoitusmäärän mukaan. Normaalikuukautena (ei lomia) harjoitusmaksun suuruus on noin 70€/kk. Loma-ajat (esim. syysloma, joululoma ja hiihtoloma) pienentävät kuukausimaksua.

Kuukausimaksuun kuuluvat jäät ja valmennus sekä vakuutus ja ryhmän oma temppukortti ja luistelijapassi.

 

Lisätietoja

Lisätietoja ryhmästä ja harjoittelusta saat muodostelman lajivastuuvalmentaja Tanja Mikkilältä : tanja.mikkila(at)outlook.com tai 044 986 1160

Seuran kehitysryhmät