Muodostelman kehitysryhmä RiverKids

Muodostelman kehitysryhmä RiverKids

Muodostelman kehitysryhmä RiverKids harjoittelee 2 kertaa viikossa jäällä ja kerran oheisissa. 

Painopiste jääharjoittelussa on perusluistelutaidon harjoittelussa ja muodostelmaelementteihin ja temppuihin tutustumisessa. Ryhmän tarkoituksena on antaa valmiudet muodostelmaluistelijan polulla etenemiseen. Painopiste oheisharjoittelussa on lajitaitoharjoittelun ohella liikuntataitojen oppimisessa, koordinaatioharjoittelussa ja liikkuvuusharjoittelussa. Ryhmä esiintyy kauden aikana erilaisissa tapahtumissa ja jäänäytöksessä.

Harjoitusten lomassa opetellaan myös ryhmässä toimimista, toisten huomioimista ja kannustavaa asennetta, jotka ovat tärkeitä taitoja joukkuelajeissa. Ryhmä kokoontuu myös harjoitusten ulkopuolella yhteisiin päivänviettoihin joissa leikitään, tehdään erilaisia yhteistoiminnallisia tehtäviä tai pukeudutaan erilaisten teemojen mukaan!

Harjoittelussa kannustetaan yrittämään rohkeasti ja kehittymään omassa tahdissa. Ryhmässä harjoitellaan hyvällä asenteella pilke silmäkulmassa!

Ryhmään otetaan luistelijoita mukaan myös kesken kauden. Lisätietoja ryhmästä ja harjoittelusta saat ryhmän vastuuvalmentajilta Eveliina Haapalalta: eveliina.haapala(a)hotmail.com tai Tanja Mikkilältä : tanja.mikkila(at)outlook.com

 

 

 

MUODOSTELMAAN PAINOTTUVAN KEHITYSRYHMÄN

KOKEILUKERRAT

 

 

Huom! Jos lapsesi ei pääse näihin kokeilukertoihin ja olisitte kiinnostuneet tulemaan ryhmään mukaan voitte sopia valmentajan kanssa kokeilukerran tanja.mikkila@outlook.com

 

Kannustamme luistelukoululaisia tutustumaan seuraavan taitotason ryhmiin. Perusliikuntataidot ja lajitaidot kehittyvät harjoitustapahtumien kasvun avulla. Kysy rohkeasti lisää ryhmissä etenemisestä oman ryhmäsi valmentajalta.