Muodostelman kehitysryhmä RiverKids

Muodostelman kehitysryhmä RiverKids

Harjoitukset

Muodostelman kehitysryhmä RiverKids harjoittelee 2 kertaa viikossa jäällä ja kerran oheisissa. Ryhmä on suunnattu 6-9 vuotiaille luistelijoille. Ryhmään otetaan kuitenkin nuorempia luistelijan alkuja.

 

Harjoituskausi

Kevätkausi kestää toukokuun alkuun

 

Harjoitusajat

Torstaisin

17.15-18.00 jää ja 18.15-19.00 oheinen / Jouppilanvuori

 

Lauantaisin

harjoitusaika vaihtelee aamupäivälla

 

Mitä harjoitellaan

Painopiste jääharjoittelussa on perusluistelutaidon harjoittelussa ja muodostelmakuvioihin ja temppuihin tutustumisessa. Ryhmän tarkoituksena on antaa valmiudet muodostelmaluistelijan polulla etenemiseen.

Painopiste oheisharjoittelussa on monipuolisten liikuntataitojen oppimisessa, temppujen oppimisessa ja liikkuvuusharjoittelussa. Ryhmä esiintyy kauden aikana erilaisissa tapahtumissa ja jäänäytöksessä.

Harjoitusten lomassa opetellaan myös ryhmässä toimimista, toisten huomioimista ja kannustavaa asennetta, jotka ovat tärkeitä taitoja jokaiselle.

Harjoittelussa kannustetaan yrittämään rohkeasti ja kehittymään omassa tahdissa. Ryhmässä harjoitellaan hyvällä asenteella pilke silmäkulmassa!

 

Varusteet

Tukevat luistimet suositus, perusluistimet sopivat. Valmentajilta voi kysyä tarvittaessa neuvoa.

Harjoitusvaatteina jäällä liikkumisen mahdollistavat vaatteet ja oheisella jumppaan sopivat sisäliikuntavaatteet.

Ryhmällä ei muita varustevaatimuksia.

 

Maksut

Ryhmässä on kuukausimaksu. Jäät ja valmennus sekä temppukortti, luistelijapassi ja vakuutus kuuluvat maksuun. Ryhmässä suositellaan kypärän käyttöä. Lisätietoa ryhmästä tai maksuista voit kysyä tanja.mikkila(a)outlook.com

 

Lisätietoja

Ryhmään otetaan luistelijoita mukaan myös kesken kauden. Lisätietoja ryhmästä ja harjoittelusta saat ryhmän vastuuvalmentajilta Eveliina Haapalalta: eveliina.haapala(at)hotmail.com tai Tanja Mikkilältä : tanja.mikkila(at)outlook.com