Aikuiset - RiverBulls

RiverBulls 2020-2021

TULE MUKAAN JOUKKUEESEEN!

Haluatko mukaan hulvattomaan äijäporukkaan tekemään muodostelmaluisteluhistoriaa! Muodostelmaluistelu tarjoaa mukavan harrastuksen, joukkueellisen uusia ystäviä ja uusia haasteita mahtavan liikuntamuodon parissa. Bullsseissa koet ainutlaatuisia elämyksiä kun muodostelmaluistelun miesten pioneerijoukkue tekee uusia aluevaltauksia ja tempauksia.

Joukkue harjoittelee perusluistelutekniikkaa ja muodostelmaluistelun perusteita ohjatusti n.1-2krt/vko. Lisäksi joukkue käy ohjatuissa fysiikkaharjoituksissa kerran viikossa.

Useimmilla joukkueen jäsenillä on omien lasten kautta kosketuspintaa taitoluisteluun lajina. Yhteiset ohjatut harjoitukset kerran kaksi viikkoon on koettu fyysistä kuntoa kohottavana mutta myös erityisen hauskana vapaa-ajan harrastusmuotona.

Joukkue harjoittelee pilke silmäkulmassa, mutta hauskanpitoa ja huumoria riittää vielä jään ulkopuolellakin. Toivomme saavamme lisää ”Bullseja” tähän hauskaan äijäryhmään. Tällä hetkellä ringissä on 11 eri ikäistä miestä!

Tule mukaamme kaudelle 2022-2023!  Mikäli olet kiinnostunut, ole yhteydessä joukkueenjohtaja Teijo Koivulahteen teijo.koivulahti(a)gmail.com tai Tanja Mikkilään tanja.mikkila(at)outlook.com / 044 986 1160

 

Seuraa meitä facebookissa: https://www.facebook.com/riverbulls/

Seuraa meitä Instagramissa: @riverbulls_official

 

 

 

 

RIVERBULLS HISTORIAA

Miesten muodostelmaluistelujoukkue RiverBulls on perustettu syksyllä 2014. Luistelijat ovat iältään 23-53 -vuotiaita.

Joukkue avasi kilpauransa Kouvolassa 27.11.2016 Kansallisten sarjojen valintakilpailuissa. Saavutettu pistemäärä 40,80 on epävirallinen maailmanennätys. ;)

Joukkueen ensiesiintyminen oli 6.1.2015 loppiaisen jääjuhlassa ohjelmalla Police Academy. Esiintymisen videotallenne nähtävillä täällä: http://youtu.be/r7EqTB4XE2o

 

Päivitetty 28.4.2022