Aikuiset - RiverBulls

RIVERBULLS

Miesten muodostelmaluistelujoukkue RiverBulls on perustettu syksyllä 2014. Luistelijat ovat iältään 23-53 -vuotiaita. Joukkue harjoittelee perusluistelutekniikkaa ja muodostelmaluistelun perusteita ohjatusti n.1-2krt/vko. Lisäksi joukkue käy ohjatuissa fysiikkaharjoituksissa kerran viikossa.

Useimmilla joukkueen jäsenillä on omien lasten kautta kosketuspintaa taitoluisteluun lajina. Yhteiset ohjatut harjoitukset kerran kaksi viikkoon on koettu fyysistä kuntoa kohottavana mutta myös erityisen hauskana vapaa-ajan harrastusmuotona.

Joukkue harjoittelee pilke silmäkulmassa, mutta hauskanpitoa ja huumoria riittää vielä jään ulkopuolellakin. Toivomme saavamme lisää ”Bullseja” tähän hauskaan äijäryhmään. Tällä hetkellä ringissä on 15 eri ikäistä miestä!

Joukkue avasi kilpauransa Kouvolassa 27.11.2016 Kansallisten sarjojen valintakilpailuissa. Saavutettu pistemäärä 40,80 on epävirallinen maailmanennätys. ;)

Joukkueen ensiesiintyminen oli 6.1.2015 loppiaisen jääjuhlassa ohjelmalla Police Academy. Esiintymisen videotallenne nähtävillä täällä: http://youtu.be/r7EqTB4XE2o

 

TULE MUKAAN JOUKKUEESEEN!!

Haluatko mukaan hulvattomaan äijäporukkaan tekemään muodostelmaluisteluhistoriaa! Muodostelmaluistelu tarjoaa mukavan harrastuksen, joukkueellisen uusia ystäviä ja uusia haasteita mahtavan liikuntamuodon parissa. Bullsseissa koet ainutlaatuisia elämyksiä kun muodostelmaluistelun miesten pioneerijoukkue tekee uusia aluevaltauksia ja tempauksia.

Otamme vielä mukaan uusia luistelijoita kaudelle 2020-2021!  Mikäli olet kiinnostunut, ole yhteydessä valmentaja Katja Viertomaan: kviertoma(a)gmail.com tai joukkueenjohtaja Teijo Koivulahteen teijo.koivulahti(a)gmail.com

 

VASTUUVALMENTAJA

Katja Viertoma

kviertoma(a)gmail.com

 

Seuraa meitä facebookissa: https://www.facebook.com/riverbulls/

Seuraa meitä Instagramissa: @riverbulls_official

 

 

Päivitetty 7.7.2020