Aikuiset - RiverBulls

RiverBulls

RIVERBULLS

Haluatko mukaan hulvattomaan äijäporukkaan tekemään muodostelmaluisteluhistoriaa! Muodostelmaluistelu tarjoaa mukavan harrastuksen, joukkueellisen uusia ystäviä ja uusia haasteita mahtavan liikuntamuodon parissa. Bullsseissa koet ainutlaatuisia elämyksiä kun muodostelmaluistelun miesten pioneerijoukkue tekee uusia aluevaltauksia ja tempauksia.

Joukkue harjoittelee perusluistelutekniikkaa ja muodostelmaluistelun perusteita ohjatusti n.1-2krt/vko pääsääntöisesti maanantai- ja tiistai iltaisin. Harjoitteluun kuuluu perusluistelun, askeleiden, elementtien ja ohjelman harjoittelua. Oheisilla panostetaan ohjelmaharjoittelun ohella liikkumistaitoihin ja kuntoliikuuntaan pilke silmäkulmassa. Osallistumme kauden aikana kilpailuihin aikuisten sarjassa.

Useimmilla joukkueen jäsenillä on omien lasten kautta kosketuspintaa taitoluisteluun lajina. Yhteiset ohjatut harjoitukset kerran kaksi viikkoon on koettu fyysistä kuntoa kohottavana mutta myös erityisen hauskana vapaa-ajan harrastusmuotona.

Joukkue harjoittelee pilke silmäkulmassa, mutta hauskanpitoa ja huumoria riittää vielä jään ulkopuolellakin. Toivomme saavamme lisää ”Bullseja” tähän hauskaan äijäryhmään. Tällä hetkellä ringissä on 12 eri ikäistä miestä! Tule sinäkin mukaamme kaudelle 2023-2024! 

 

Lisätietoja; Eveliina Haapala /eveliina.haapala(a)hotmail.com / 044 294 5583

 

VALMENTAJAT:

Eveliina Haapala ja Tanja Mikkilä

 

JOUKKUEENJOHTAJA:

Teijo Koivulahti

 

Seuraa meitä facebookissa: https://www.facebook.com/riverbulls/

Seuraa meitä Instagramissa: @riverbulls_official