Aikuiset - RiverBulls

RiverBulls

RIVERBULLS

Haluatko mukaan hulvattomaan äijäporukkaan tekemään muodostelmaluisteluhistoriaa! Muodostelmaluistelu tarjoaa mukavan harrastuksen, joukkueellisen uusia ystäviä ja uusia haasteita mahtavan liikuntamuodon parissa. Bullsseissa koet ainutlaatuisia elämyksiä kun muodostelmaluistelun miesten pioneerijoukkue tekee uusia aluevaltauksia ja tempauksia.

Joukkue harjoittelee perusluistelutekniikkaa ja muodostelmaluistelun perusteita ohjatusti n.1-2krt/vko. Lisäksi joukkue käy ohjatuissa fysiikkaharjoituksissa kerran viikossa.

Useimmilla joukkueen jäsenillä on omien lasten kautta kosketuspintaa taitoluisteluun lajina. Yhteiset ohjatut harjoitukset kerran kaksi viikkoon on koettu fyysistä kuntoa kohottavana mutta myös erityisen hauskana vapaa-ajan harrastusmuotona.

Joukkue harjoittelee pilke silmäkulmassa, mutta hauskanpitoa ja huumoria riittää vielä jään ulkopuolellakin. Toivomme saavamme lisää ”Bullseja” tähän hauskaan äijäryhmään. Tällä hetkellä ringissä on 12 eri ikäistä miestä!

Tule mukaamme kaudelle 2022-2023!  Mikäli olet kiinnostunut, ole yhteydessä joukkueenjohtaja Teijo Koivulahteen teijo.koivulahti(a)gmail.com tai Tanja Mikkilään tanja.mikkila(at)outlook.com / 044 986 1160

 

VALMENTAJAT:

Tanja Mikkilä ja Eveliina Haapala

 

JOUKKUEENJOHTAJA:

Teijo Koivulahti

 

Seuraa meitä facebookissa: https://www.facebook.com/riverbulls/

Seuraa meitä Instagramissa: @riverbulls_official