Soveltavan luistelun ryhmä

SOVELTAVAN LUISTELUN RYHMÄ

 

Soveltavan luistelun tarkoituksena on tarjota liikuntaelämyksiä sellaisille lapsille, joilla on vamman, sairauden, tai toimintakyvyn rajoitteen vuoksi vaikeaa osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan ja joiden liikunta vaatii soveltamista ja erityisosaamista.

Soveltavan liikunnan ryhmän luisteluopetuksen perustana on perinteisten luisteluopetusmenetelmien soveltaminen sekä jokaisen toimintakyvyn ja luistelutaidon huomioonottaminen. Soveltavassa luistelussa pyritään siihen, että perusluistelutaitojen kehittymisen myötä erityisryhmään kuuluvat luistelijat voivat halutessaan siirtyä yleiseen luisteluopetukseen. Soveltavassa luistelukoulussa lapsilla on mahdollisuus ope­tella perusluistelutaitoja, joita harjoitellaan erilaisien leikkien, välineiden ja ratojen avulla. Uudet ystävät ja liikunnan ilo yhdistävät jäällä liukuvia luistelijoita.

Ryhmässä opitaan nauttimaan haasteista sekä koetaan liikunnan iloa ja oman kehon käytön riemua. Sovellettujen harjoitteiden avulla pyritään kehittämään lasten motoriikkaa, tasapainoa ja koordinaatiota sekä ketteryyttä.

Ryhmän ohjaajina toimii seuran koulutettuja ohjaajia ja valmentajia.

Ryhmä harjoittelee Energia Areenalla maanantaisin klo 18:10-19:00 

Jos kiinnostuit ota yhteyttä:

taitoluistelu(a)plu.fi