Luistelukouluryhmät - vanhemmat

 

Luistelukoulun vanhempien ryhmissä jatkavat luistelua sellaiset tytöt ja pojat, jotka ovat olleet jo aikaisemmin mukana Luistelukoulussa tai joiden taidot ovat riittävät tähän ryhmään.

Jatkoryhmien tavoitteena on vahvistaa niitä perusluistelutaitoja, joita on aikaisemmin harjoiteltu luistelukoulussa sekä opetella uusia vaikeampia taitoluisteluelementtejä kuten sirklausta ja kaariluistelua. Ryhmissä kasvatetaan lisää innostusta liikkumista ja luistelemista kohtaan mukavien leikkien ja pelien sekä edelleen leikinomaisten harjoitteiden kautta. Luistelua opetellaan viikko-teemojen mukaisesti hymy huulilla ja pilke silmäkulmassa. Jatkoryhmissä luistelevat luistelijat saavat myös passin, jonne kirjataan kauden aikana opittuja taitoja.

Jatkoryhmiä ohjaavat iloiset ja taitavat ohjaajat, joista useilla on nuoresta iästään riippumatta jo monen vuoden kokemus luistelukouluista ja jotka ovat suorittaneet Suomen Taitoluisteluliiton ohjaajakoulutuksen.

Luistelukoulun ryhmissä luistelevilla lapsilla on mahdollisuus jatkaa harrastustaan taitojensa ja innostuksensa mukaan seuran harrastaja-, kehitys- ja kilparyhmissä.

Seinäjoen Taitoluistelijoiden Luistelukoulussa noudatetaan Tähtiseura- periaatteita.

Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.