Luistelukouluryhmät - nuoremmat

LUISTELUKOULU

 

Luisteluharrastus alkaa usein luistelukoulusta. Seinäjoen Taitoluistelijoiden luistelukoulu sopii 3-6-vuotta täyttäneille tytöille kuin pojillekin, sillä myös moni taitava jääkiekkoilija on aloittanut harrastuksensa taitoluistelukoulusta!

Luistelukoulujen tavoitteena on innostaa lapsia liikkumaan ja luistelemaan. Luistelukoulussa opetellaan perusluistelua erilaisten leikinomaisten harjoitteiden avulla, sillä pienikin lapsi voi oppia vaikeampiakin asioita leikkien kautta ihan huomaamattaan. Luistelua opetellaan viikoittain vaihtuvien teemojen mukaan. Uskallatko lähteä matkaan pingviinien kanssa? Välillä luistelukoulussa voidaan liukua prinsseinä tai prinsessoina ja ajaa formularadalla luistimet jalassa! Luistelukoululaiset saavat Luistelukoululaisen passin, jonne ohjaajat kirjaavat opittuja taitoja kauden aikana.

Luistelukoululaiset jaetaan neljään ryhmään lasten taitotasojen perusteella. Luistelukoulusta löytyy sopiva ryhmä niin luistelun opettelemista aloittelevalle luistelijalle, kuin vauhdikkaammallekin taiturille! Ryhmiä ohjaavat reippaat ohjaajat ja valmentajat, joilla on jo monen vuoden kokemus luistelukoulusta ja jotka ovat suorittaneet Suomen Taitoluisteluliiton ohjaajakoulutuksen. 

Luistelukoulun suoritettuaan lapsella on mahdollisuus jatkaa taitojen sekä innostuksen mukaan harrastustaan jatkoryhmissä ja/tai seuran harraste-, kehitys- ja kilparyhmissä.

Seinäjoen Taitoluistelijoiden Luistelukoulussa noudatetaan Tähtiseura - periaatteita.

Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.