Luistelukoulu

ILMOITTAUDU MUKAAN
ILMOITTAUTUMINEN/REKISTERÖITYMINEN

HARKKA-AJAT                                                             

LUISTELUKOULUT 1 kerran viikossa                                                     

Luistelukoulu lauantain ryhmä klo 10:30-11:15 (HUOM! Rajoitettu määrä paikkoja!)

Luistelukoulu 3-5 vuotiaiden ryhmät maanantaisin 17:10-18:00 
Luistelukoulun 5-7 vuotiaiden ryhmät maanantaisin 18:10-19:00 

PAIKKA
Maanantain ryhmät: Jouppilanvuoren jäähalli
Lauantain ryhmä: joko Seinäjoen jäähalli tai Jouppilanvuoren jäähalli (paikka vaihtelee)

MAKSUT
Harjoitusmaksu 1 kerran viikossa luistelevissa ryhmissä on 99€/kausi, syyskausi ja kevätkausi laskutetaan erikseen+ seuran jäsenmaksu (joko yksilö- tai perhejäsenyys) ja mahdollinen sisaralennus -20% (seuran jäsenmaksua ei peritä uudelleen jos se on maksettu jo syyskaudella.) HUOM! Kevätkaudella aloittavilta peritään myös seuran jäsenmaksu).

 

LUISTELUKOULU RYHMÄ TÄHDET 2 kertaa viikossa 3-5 vuotiaille​.   

Harjoituspäivät kaudella 2022-2023 maanantai klo 18:10-19.00 ja lauantai klo 10:30-11:15.

MAKSUT Harjoitusmaksu 2 kertaa viikossa luistelelevilta (Tähti-ryhmältä) on 180€/kausi, syyskausi ja kevätkausi laskutetaan erikseen! + seuran jäsenmaksu (joko yksilö- tai perhejäsenyys) ja mahdollinen sisaralennus -20% (seuran jäsenmaksua ei peritä uudelleen jos se on maksettu jo syyskaudella.) HUOM! Kevätkaudella aloittavilta peritään myös seuran jäsenmaksu).

MUUTA TÄRKEÄÄ
Luistelukoulu on suunnattu 3-7-vuotiaille lapsille. Kouluikäisille suosittelemme harrastajaryhmää, lisätietoja täällä.

Varusteet: kypärä, teroitetut luistimet ja lämpimät joustavat vaatteet. Jäälle ei tulla tavallisissa ulkovaatteissa, sillä niiden mukana jäälle kulkeutuu hiekkaa.
Ohjaajat noutavat lapset jäälle suoraan pukukopeista. Vanhemmat voivat seurata harjoituksia katsomosta.

Kaikki luistelukoululaiset on vakuutettu luistelukoululisenssillä seuran puolesta. Toimintaohjeet vahingon sattuessa löytyvät täältä.

Harjoittelu alkaa jäähän tutustumisella ja pian jo mennään vauhdikkaasti!

 

MIKSI MUKAAN LUISTELEMAAN

 • Taitoluistelu on hauska ja monipuolinen liikuntamuoto ja sen avulla lapsi oppii niin tasapainoa, koordinaatiota kuin fyysisiä ominaisuuksiakin.
   
 • Parhaiten luistelemaan oppii laadukkaassa seurassa koulututettujen ohjaajien ja valmentajien opeilla. Jokaisella luistelukouluryhmällä on oma koulutettu vastuuohjaajansa.
   
 • Harjoittelu on turvallista. Ohjaajia on riittävästi ja ensiavusta sekä suojavälineistä on pidetty huolta. Jokainen luistelukoululainen on lisäksi vakuutettu tapaturmien varalle.
 • Luistelukoulu on hauskaa ryhmätoimintaa. Luistelijat jaetaan taitojen ja iän mukaan pienryhmiin, joten jokainen lapsi saa juuri oman tasonsa mukaista ohjausta.
 • Luistelukoulu avaa ovet seuran toimintaan. Lapsi voi edetä yksinluistelu-uralle, harrastajaryhmiin tai taitoluistelun joukkuelajiin muodostelmaluisteluun.
   
 • Voivatko pojat osallistua? Ilman muuta ja oikein mielellään! Meillä on tarjota pojille oma vauhdikas ryhmänsä, jossa ohjauksessa on aina mukana pieni poikamainen mauste.
 • Valmentajien terveiset:


Luistelukoulussa opitaan pienestä pitäen arvokkaita sosiaalisia taitoja kun toimitaan vuorovaikutuksessa ohjaajien ja muiden lasten kanssa. Lisäksi tunnit on rakennettu erilaisten teemojen ympärille, jotta harjoittelu on mielekkäämpää pienille lapsille.
Mielikuvitus ja luovuus ovat osana luistelun harjoittelua.

Laji antaa monipuolisen pohjan vaativuutensa kautta kaikkiin eri lajeihin ja tukee myös liikunnallista elämäntapaa. Keskitymme itsenäisen luistelutaidon opettamiseen, jossa lapsi ei tarvitse tuekseen apuvälineitä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti  ja pyydämme palautetta säännöllisesti.

 • Luistelukoulussa on myös erilaisia teemaharkkoja - mm. kaveriluistelu, naamiaiskerrat ja juhlat, joissa on seuran omia luistelijoita esiintymässä.
 • Kausi päättyy perinteisesti seuran kevätnäytökseen, jossa kaikki luistelijat pienimmästä luikkakoululaisesta alkaen esiintyvät.