Harrasteluistelu

Seinäjoen Taitoluistelijoiden harrastajaryhmä JääTaitureissa luistelee luistelukoulusta harrastusta jatkaneita sekä luisteluharrastuksen alkutaipaleella olevia nuoria luistelijoita. Ryhmään voi ilmoittautua vaikka ei olisi aiemmin luistellut missään seuran ryhmässä. JääTaiturit-ryhmä on tarkoitettu pääsääntöisesti kouluikäisille. 

JääTaiturit ryhmän harjoitusmaksu on 170€/kausi (syksy ja kevät laskutetaan erikseen) + seuran jäsenmaksu (laskutetaan kerran, eli jos syyskaudella maksettu jäsenmaksu sitä ei kevätkaudella tarvitse uudellen maksaa). Harjoitukset ovat kerran viikossa ja sisältävät jääharjoittelun + oheisharjoituksen. Harjoituspäivä on lauantai.

JääTaiturit-ryhmässä opetellaan kaikenlaisia taitoluistelun elementtejä, perusluistelusta ja perusaskeleista hyppyjen harjoitteluun, erilaisiin liukuasentoihin ja piruetteihin. Oheisharjoittelu tukee jäällä tehtävää luisteluharjoittelua sekä vahvistaa monipuolisesti luistelijan perusliikuntataitoja sekä tukee kehonhallintaa, nopeutta ja liikkuvuutta.

JääTaiturit-ryhmästä on mahdollisuus siirtyä taitojen ja motivaation mukaan yksinluistelun T1-ryhmään (Taitajat), muodostelmaluistelun kehitysryhmään RiverKidsiin tai muodostelman Tulokasjoukkue RiverStarsiin.

Ilmoittautumaan pääset TÄÄLTÄ

 

MuodostelmaTaiturit on suunnattu 10-14 vuotiaille perusluistelutaidot omaaville muodostelmaluistelusta kiinnostuneille luistelijoille. Ryhmässä harjoitellaan perusluistelutaitoja ja kokeillaan muodostelmaluistelun eri elementtejä.

MuodostelmaTaitureiden harjoitusmaksu on 90€/syys- ja kevätkausi + seuran jäsenmaksu, molemmat kauset laskutetaan erikseen.  Ryhmässä ei järjestetä oheisharjoituksia. Jäsenmaksua ei kevätkaudella laskuteta uudelleen syksyllä jäsenmaksun maksaneilta. 

Harjoitukset ovat kerran viikossa ja sisältävät yhden jääharjoituksen/vko. Harjoituspäivä on lauantai.

MuodostelmaTaiturit-ryhmästä on mahdollisuus siirtyä taitojen ja motivaation mukaan myös seuran muihin ryhmiin/joukkueisiin.

 

Seinäjoen Taitoluistelijoiden JääTaiturit- ja MuodostelmaTaiturit-ryhmissä noudatetaan Tähtiseura -periaatteita.

Ilmoittautumaan pääset TÄÄLTÄ