Harrasteluistelu

Seinäjoen Taitoluistelijoiden harrastajaryhmä JääTaitureissa luistelee luistelukoulusta harrastusta jatkaneita sekä luisteluharrastuksen alkutaipaleella olevia nuoria luistelijoita. Ryhmään voi ilmoittautua vaikka ei olisi aiemmin luistellut missään seuran ryhmässä. JääTaiturit-ryhmä on tarkoitettu pääsääntöisesti kouluikäisille. 

JääTaiturit ryhmän harjoitusmaksu on 170€/kausi (syksy ja kevät laskutetaan erikseen) + seuran jäsenmaksu (laskutetaan kerran, eli jos syyskaudella maksettu jäsenmaksu sitä ei kevätkaudella tarvitse uudellen maksaa). Harjoitukset ovat kerran viikossa ja sisältävät jääharjoittelun + oheisharjoituksen. Pääharjoituspäivä on lauantai.  Lauantain ryhmässä 3 eri tasoryhmää, jotka jaetaan jäällä pienryhmiin iän/taitotason mukaisesti. Kaudella 2021-2022 tarjotaan myös tiistai-ryhmä (tiistai-ryhmässä on rajoitettu määrä paikkoja), ryhmä toteutuu mikäli osallistujia tiistai-ryhmään ilmoittautuu riittävästi. Tiistain tunnilla on vain 1 ryhmä, jossa kaiken tasoiset harjoittelevat samassa.

Harjoituksen kellonaika vaihtelee, ajantasainen aikataulu on 2 vko ennen nähtävillä seuran etusivulla viikkonumeroa klikkaamalla https://www.seinajoentaitoluistelijat.fi/ pääsee näkemään ajantasaisen aikataulun.

JääTaiturit-ryhmässä opetellaan kaikenlaisia taitoluistelun elementtejä, perusluistelusta ja perusaskeleista hyppyjen harjoitteluun, erilaisiin liukuasentoihin ja piruetteihin. Oheisharjoittelu tukee jäällä tehtävää luisteluharjoittelua sekä vahvistaa monipuolisesti luistelijan perusliikuntataitoja sekä tukee kehonhallintaa, nopeutta ja liikkuvuutta.

JääTaiturit-ryhmästä on mahdollisuus siirtyä taitojen ja motivaation mukaan yksinluistelun T1-ryhmään (Taitajat), muodostelmaluistelun kehitysryhmään RiverKidsiin tai muodostelman Tulokasjoukkue RiverStarsiin.

Ilmoittautumaan pääset TÄÄLTÄ

 

MuodostelmaTaiturit on suunnattu 10-14 vuotiaille perusluistelutaidot omaaville muodostelmaluistelusta kiinnostuneille luistelijoille. Ryhmässä harjoitellaan perusluistelutaitoja ja kokeillaan muodostelmaluistelun eri elementtejä.

MuodostelmaTaitureiden harjoitusmaksu on 90€/syys- ja kevätkausi + seuran jäsenmaksu, molemmat kauset laskutetaan erikseen.  Ryhmässä ei järjestetä oheisharjoituksia. Jäsenmaksua ei kevätkaudella laskuteta uudelleen syksyllä jäsenmaksun maksaneilta. 

Harjoitukset ovat kerran viikossa ja sisältävät yhden jääharjoituksen/vko. Harjoituspäivä on lauantai. Harjoituksen kellonaika vaihtelee, ajantasainen aikataulu on 2 vko ennen nähtävillä seuran etusivulla viikkonumeroa klikkaamalla pääsee näkemään ajantasaisen aikataulun https://www.seinajoentaitoluistelijat.fi/

MuodostelmaTaiturit-ryhmästä on mahdollisuus siirtyä taitojen ja motivaation mukaan myös seuran muihin ryhmiin/joukkueisiin.

 

Seinäjoen Taitoluistelijoiden JääTaiturit- ja MuodostelmaTaiturit-ryhmissä noudatetaan Tähtiseura -periaatteita.

Ilmoittautumaan pääset TÄÄLTÄ