Harrasteluistelu

Seinäjoen Taitoluistelijoiden harrastajaryhmä JääTaitureissa luistelee luistelukoulusta harrastusta jatkaneita sekä luisteluharrastuksen alkutaipaleella olevia nuoria luistelijoita. Ryhmään voi ilmoittautua vaikka ei olisi aiemmin luistellut missään seuran ryhmässä. JääTaiturit-ryhmä on tarkoitettu pääsääntöisesti kouluikäisille. 

JääTaiturit ryhmän harjoitusmaksu on 180€/kausi (syksy ja kevät laskutetaan erikseen) + seuran jäsenmaksu (laskutetaan kerran, eli jos syyskaudella maksettu jäsenmaksu sitä ei kevätkaudella tarvitse uudellen maksaa). Harjoitukset ovat kerran viikossa ja sisältävät jääharjoittelun + oheisharjoituksen. Harjoituspäivä on lauantai.  Ryhmä jaetaan jäällä pienryhmiin iän/taitotason mukaisesti. 

Harjoituksen kellonaika vaihtelee, ajantasainen aikataulu on 2 vko ennen nähtävillä seuran etusivulla viikkonumeroa klikkaamalla https://www.seinajoentaitoluistelijat.fi/ pääsee näkemään ajantasaisen aikataulun.

JääTaiturit-ryhmässä opetellaan kaikenlaisia taitoluistelun elementtejä, perusluistelusta ja perusaskeleista hyppyjen harjoitteluun, erilaisiin liukuasentoihin ja piruetteihin. Oheisharjoittelu tukee jäällä tehtävää luisteluharjoittelua sekä vahvistaa monipuolisesti luistelijan perusliikuntataitoja sekä tukee kehonhallintaa, nopeutta ja liikkuvuutta.

JääTaiturit-ryhmästä on mahdollisuus siirtyä taitojen ja motivaation mukaan yksinluistelun T1-ryhmään (Twisselit), muodostelmaluistelun kehitysryhmään RiverKidsiin tai muodostelman Tulokasjoukkue RiverStarsiin.

Kauden 2023-2024 harjoitukset alkavat elo-syyskuun vaihteessa 2023. Ilmoittautumaan pääset TÄÄLTÄ

Seinäjoen Taitoluistelijoiden JääTaiturit-ryhmässä noudatetaan Tähtiseura -periaatteita.