Skate Fit & Skills (ent. kuntoluistelu)

Skate Fit & Skills -tunnilla tehdään kevyt kehoa ja mieltä herättelevä alkulämmittely, jonka jälkeen on luistelutaitoa ja tasapainoa kehittävä osuus. Lihaskuntoa kehittävässä osuudessa tehdään liikkeitä kehon eri lihasryhmille myös välillä erilaisia välineitä hyödyntäen. Loppujäähdyttelyssä tehdään kevyitä liikkeitä ja liikesarjoja, jotka edistävät kehon ja mielen harjoituksesta palautumista.

Skate Fit & Skills (ent.kuntoluistelu) sopii kaikenikäisille ja -taitoisille. Harrastuksen aloittamiseen tarvitset joustavat vaatteet ja luistimet, joko taitoluistimet tai hokkarit.  Kauden aikana harjoitellaan perusluistelua, tasapainoa ja koko keho haastavia liikkeitä jokaisen omaa kunto- ja taitotasoa huomioiden. Ryhmässä liikutaan hyvällä mielellä hyvässä porukassa! 


Seura haluaa tarjota myös aikuisille mahdollisuuden harrastaa luistelua ja löytää uuden tehokkaan harrastuksen kunnon kohottamiseen. Skate Fit & Skills -tunteja voi tilata myös valmiille ryhmille, kuten työpaikan liikuntaryhmälle. Lisätietoja voit kysyä Annalta puh 050 4698851.

KEVÄTKAUDEN 2023 OHJELMA:

8.1 / 15.1 Peruskuntoluistelu

22.1 / 29.1 Keppijumppa

5.2 / 12.2 Pyramidi

19.2 / 26.2 Skating workout

5.3 / 12.3 Yksin, kaksin, yhdessä

Skate Fit & Skills toimii lyhytkurssimuotoisena (10 kertaa syksyllä ja keväällä). Kausimaksu on 80 euroa ja kaudet laskutetaan erikseen. Lisäksi on mahdollista maksaa vapaaehtoinen jäsenmaksu. Ilmoittautumaan pääset TÄÄLTÄ

Skate Fit & Skills -luistelijoiden on myös maksettava Suomen Taitoluisteluliiton harrasteluistelupassi. Lisätietoja passin ostosta löydät täältä. Liikuntasetelit eivät käy maksuvälineeksi.

Yksi kokeilukerta on ilmainen! Tervetuloa kokeilemaan!