Kuntoluistelu

Kuntoluistelu sopii kaikille, jotka osaavat luistella ja myös heille, jotka harkitsevat luisteluharrastuksen virittämistä monen vuoden tauon jälkeen. Harrastus ei vaadi mitään erityisvarusteita, vain hyvässä terässä olevat luistimet (hokkaritkin käy) ja joustavat vaatteet. Kauden aikana kerrataan perusluistelua ja jokainen voi tehdä liikkeet oman kuntonsa ja taitonsa mukaan. Aluksi nilkat saattavat kipeytyä ja silloin kannattaa hetkiseksi seisahtua laidalle ja pyöritellä nilkkoja.

Perinteisesti vain eteenpäin luistelua harrastanut kuntoilija huomaa, kuinka kuntoluistelun avulla voi monipuolistaa suoritustaan. Kuntoluistelu parantaa perusluistelutaitoja ja tasapainoa, kohottaa lihaskuntoa sekä ennen kaikkea polttaa rasvaa ja piristää mieltä. Kaikki liikkeet tehdään menevän musiikin tahdissa ja apuna liikkeissä käytetään keppejä ja muita välineitä sekä kaukalon laitaa. Kuntoluistelussa harjoitetaan kaikkia lihasryhmiä, vaikkakin jalat joutuvatkin suurimmalle rasitukselle. Luistimet itsessään antavat hyvän lisävastuksen esimerkiksi pakaraliikkeissä. Hyvä venyttely ja rentoutus tunnin lopussa varmistaa, ettei lihakset kipeydy.

Seura haluaa tarjota myös aikuisille mahdollisuuden harrastaa luistelua ja löytää uuden tehokkaan harrastuksen kunnon kohottamiseen. Kuntoluistelutunteja voi tilata myös valmiille ryhmille, kuten työpaikan liikuntaryhmälle. Lisätietoja voit kysyä Annalta puh 050 4698851.

SYYSKAUDEN 2022 OHJELMA:

16.10 / 23.10 Kuntoluistelustartti

30.10 / 6.11 Intervalliharjoitukset

13.11 / 20.11 Kädet ja hartiat

27.11 / 4.12 Tasapainoilua

11.12 / 18.12 Kuntopiiri

Kuntoluistelu toimii lyhytkurssimuotoisena (10 kertaa syksyllä ja keväällä). Kausimaksu on 80 euroa ja kaudet laskutetaan erikseen. Lisäksi on mahdollista maksaa vapaaehtoinen jäsenmaksu. Ilmpoittautumaan pääset TÄÄLTÄ

Kuntoluistelijoiden on myös maksettava Suomen Taitoluisteluliiton harrasteluistelupassi. Lisätietoja passin ostosta löydät täältä. Liikuntasetelit eivät käy maksuvälineeksi.

Yksi kokeilukerta on ilmainen! Tervetuloa kokeilemaan kuntoluistelua!

         TULE MUKAAN KUNTOLUISTELEMAAN MUKAVASSA SEURASSA :)