Aikuisten muodostelmajoukkueet

 

RIVERETTES

Muodostelmaluistelu tarjoaa mukavan harrastuksen, joukkueellisen uusia ystäviä ja uusia haasteita mukavan liikuntamuodon parissa. Haemme uusia innokkaita yli 18-vuotiaita rautaiseen joukkoomme. Aikaisempi luistelukokemus on eduksi, mutta innostunut ja seikkailunhaluinen asenne riittää!

Harjoittelemme  1-2 kertaa viikossa pääsääntöisesti maanantai- ja tiistai iltaisin. Harjoitteluun kuuluu perusluistelun, askeleiden, elementtien ja ohjelman harjoittelua. Oheisilla panostetaan ohjelmaharjoittelun ohella liikkumistaitoihin ja kuntoliikuuntaan pilke silmäkulmassa. Osallistumme kauden aikana kilpailuihin aikuisten sarjassa.

Toiminnassamme korostuu luistelusta nauttiminen yhdessä tehden- tule sinäkin mukaamme!

Lisätietoja saat Riverettes tai ole rohkeasti yhteydessä valmentaja Tanjaan;  tanja.mikkila(at)outlook.com tai 044 986 1160

RIVERBULLS

Haluatko mukaan hulvattomaan äijäporukkaan tekemään muodostelmaluisteluhistoriaa! Muodostelmaluistelu tarjoaa mukavan harrastuksen, joukkueellisen uusia ystäviä ja uusia haasteita mahtavan liikuntamuodon parissa. Bullsseissa koet ainutlaatuisia elämyksiä kun muodostelmaluistelun miesten pioneerijoukkue tekee uusia aluevaltauksia ja tempauksia.

Joukkue harjoittelee perusluistelutekniikkaa ja muodostelmaluistelun perusteita ohjatusti n.1-2krt/vko pääsääntöisesti maanantai- ja tiistai iltaisin. Harjoitteluun kuuluu perusluistelun, askeleiden, elementtien ja ohjelman harjoittelua. Oheisilla panostetaan ohjelmaharjoittelun ohella liikkumistaitoihin ja kuntoliikuuntaan pilke silmäkulmassa. Osallistumme kauden aikana kilpailuihin aikuisten sarjassa.

Useimmilla joukkueen jäsenillä on omien lasten kautta kosketuspintaa taitoluisteluun lajina. Yhteiset ohjatut harjoitukset kerran kaksi viikkoon on koettu fyysistä kuntoa kohottavana mutta myös erityisen hauskana vapaa-ajan harrastusmuotona.

Joukkue harjoittelee pilke silmäkulmassa, mutta hauskanpitoa ja huumoria riittää vielä jään ulkopuolellakin. Toivomme saavamme lisää ”Bullseja” tähän hauskaan äijäryhmään. Tällä hetkellä ringissä on 12 eri ikäistä miestä!

Lisätietoja saat RiverBulls tai ole rohkeasti yhteydessä valmentaja Eveen / eveliina.haapala(at)hotmail.com tai 044 294 5583