Aikuismuodostelma joukkueet

Riverettes

Seinäjoella aloitti syksyllä 2009 aikuismuodostelmaluistelujoukkue. Aikuismuodostelmaluistelujoukkueessa on kaikkien luistelijoiden oltava yli 25-vuotiaita (18-24-vuotiaita saa olla enintään viisi) ja yli puolet joukkueesta on oltava yli 35-vuotiaita.

Joukkue valitsi syksyllä nimekseen Riverettes ja aloitti kilpailemisen kaudella 2011-2012. Joukkue esiintyi ensimmäisen kerran julkisesti jääjuhlassa 14.2.2010 ja on sen jälkeen esiintynyt kaikissa kevätnäytöksissä.

Riverettes harjoittelee 1-3 kertaa viikossa jäällä sekä oheisharjoituksissa kerran viikossa. Joukkueen tavoitteena on perusluistelutaitojen opetteleminen ja kehittäminen sekä yhtenäisen muodostelma ohjelman rakentaminen.

Joukkue osallistuu kauden aikana kansallisen sarjan kilpailuhin ja taitojen kehittyessä joukkue on asettanut myös kilpailullisia tavoitteita. Töitä tehdään ja luistelusta nautitaan, huumoria ja iloa unohtamatta ! :)

 

RiverBulls

Tämä miesten muodostelmaluistelujoukkue on perustettu syksyllä 2014.
Joukkue harjoittelee perusluistelutekniikkaa ja muodostelmaluistelun perusteita ohjatusti n.2krt/vko. Lisäksi joukkue käy ohjatuissa fysiikkaharjoituksissa n. kerran viikossa.

Useammalla joukkueen jäsenillä on omien lasten kautta kosketuspintaa taitoluisteluun lajina mutta kaikki ovat saaneet jo kokea lajin vaativuuden omakohtaisesti. Yhteiset ohjatut harjoitukset kerran viikkoon on koettu tietysti fyysistä kuntoa kohottavana mutta myös erityisen hauskana vapaa-ajan harrastusmuotona, josta todisteena mainittakoon se että joukkueen jäsenet harjoittelevat harjoituksissa opittuja asioita omatoimisesti avoimilla ulkojäävuoroilla.

Joukkue osallistuu kauden aikana kansallisen sarjan kilpailuihin, mutta harjoittelee pilke silmäkulmassa. Hauskanpitoa ja huumoria riittää vielä jään ulkopuolellakin. Toivomme saavamme lisää ”Bullseja” tähän hauskaan äijäryhmään.