Uuden Miisa-kirjan ennakkotilaus joululahjaksi! (tuet samalla seuraa)

10.11.2014


Voit ennakkotilata itsellesi Miisa -kirjasarjan uuden osan nyt. Kirjat toimitetaan tammikuussa, jouluksi voit tilata lahjakortin. Tilaamalla tätä kautta tuet samalla SeiTl-toimintaa sillä jokaisesta tilauksesta maksetaan seuralle provisio. Tilauslinkki:

http://hennahelmi.fi/miisatilaus/

Tarkemmat tiedot alla.

--

”Miisan kaksoisaxel” saa jatkoa! ”Miisa voittaa kultaa” (Tammi) jatkaa tarinaa 13-vuotiaan taitoluistelijatytön elämästä. Tarina jatkuu siitä, mihin edellinen jäi. Kauden ensimmäiset kilpailut ovat edessä, mutta tuskinpa Miisa voittaa, hän kun ei ole sitä tyyppiä... vai onko?

Uusi kirja kertoo siitä, millaista on kilpailla itseään ja parhaita ystäviään vastaan. Miten paljon voittamisen eteen on uhrattava? Jäähallin ulkopuolellakin tapahtuu. Anton-poika viestittelee mutta ei koulussa katso päinkään. Ja paras ystävä Katariina on outo, hyvin outo. Johtuuko se Miisasta – vai onko Katan sydämellä jotain raskaampaa?

”Miisa voittaa kultaa” julkaistaan ja painetaan vasta tammikuussa 2015. Itse kirjaa ei siis vielä saa pukinkonttiin – mutta ennakkotilauksen saa, vain ainutlaatuisena seuratilauksena! Kirjat toimitetaan seuroille tammikuussa uunituoreina, jo ennen kuin niitä tulee kauppoihin. Ennakkotilauksen tehneet Miisa-fanit saavat siis kirjan käsiinsä ihan ensimmäisinä!

Ennakkotilaukseen voi lisätä myös Miisa-aiheisen joululahjakortin ja/tai Miisan kaksoisaxel -kirjan.

Tilaamalla kirjat seuran kautta tuet seuran toimintaa, sillä jokaisesta tilauksesta seura saa välityspalkkion.

Kirjatilauksen voit tehdä vaikka heti osoitteessa: http://hennahelmi.fi/miisatilaus/ Tilaus on avoinna 30.11.2014 asti.

Huomaathan, että saat heti tilauksen jälkeen kirjasta sähköpostina ennakkolaskun,  jonka eräpäivä on 30.11. Vain maksetut kirjat toimitetaan! Kimppatoimitus saapuu seurallemme tammikuun loppupuoliskolla ja takuuvarmasti ennen kirjakauppoja (kirjan virallinen julkaisupäivä on 23.1.2015). Miisa-joululahjakortit sekä Miisan kaksoisaxel -kirjat tulevat kotiin postitse hyvissä ajoin ennen joulua.

Tilauksen tekijän on oltava täysi-ikäinen. Miisa-kirjat sopivat kaikille 9+ vuotiaille.

Miisa voittaa kultaa -kirjan esittely Tammen #kirja.fi -katalogissa:

http://www.kirja.fi/kirja/henna-helmi-heinonen/miisa-voittaa-kultaa/9789513181284/